9 tips voor een geslaagde bijeenkomst bij Planetarium Amsterdam

IMG_0385

Er komt veel kijken bij een goede bijeenkomst! Planetarium Amsterdam helpt u hier graag bij en daarom geven wij 9 tips voor een geslaagde bijeenkomst.

1. Wees goed uitgerust voordat de bijeenkomst begint
Als je voldoende geslapen hebt, heb je veel meer energie en ben je ook een stuk creatiever. Dat komt een bijeenkomst alleen maar ten goede. Na een goede nachtrust neem je beter informatie in je op en blijft je energie zo de gehele dag op peil.

2. Maak gebruik van Social Media
Gebruik meerdere Social Media kanalen om de deelnemers al voor de bijeenkomst te bereiken en op de hoogte te houden. Zo betrek je direct iedereen bij de onderwerpen die besproken zullen worden op de dag zelf. De online interactie die ontstaat tussen de deelnemers en de trainer, kan goed worden voortgezet tijdens de bijeenkomst. Op bijvoorbeeld Twitter kunnen ook leuke weetjes over de locatie en de bijeenkomst worden gezet, wat voor leuke reacties kan zorgen. Natuurlijk is Social Media ook het ideale platform om de deelnemers na de bijeenkomst of tussen een reeks door te informeren over behaalde doelen en eventuele extra informatie.

3. Kies de juiste zaal
De ene bijeenkomst is de andere niet en daardoor is het van belang de juiste zaal en opstelling te kiezen, die past bij de vergadering, training of evenement. Bij Planetarium Amsterdam hebben wij allerlei zalen, van groot tot klein en intiem, waarbij in overleg alle opstellingen mogelijk zijn. Zo kan er voor elk type bijeenkomst de juiste zaal worden voorbereid, wat zal helpen de bijeenkomst perfect te laten verlopen. Kijk voor al onze zalen en mogelijkheden op: http://www.planetariumamsterdam.nl/zalen/

4. De juiste temperatuur
Om iedereen gefocust te houden is het van belang dat de temperatuur in de zaal goed is. De temperatuur staat in de top 5 van irritaties die werknemers ervaren op de werkvloer en dat gaat natuurlijk ook op tijdens een vergadering of evenement. Bij Planetarium Amsterdam hebben wij in elke zaal een climate control systeem dat ervoor zorgt dat u handmatig de temperatuur kunt aanpassen naar uw wens.

5. Verslaglegging
Het is belangrijk dat er bij een vergadering of bijeenkomst een notulist aanwezig is. Alles dat besproken is en alle actiepunten komen zo in een duidelijk verslag te staan wat door alle aanwezigen nog eens terug te lezen is. Wij kunnen u dit uit handen nemen, want u kunt bij Planetarium Amsterdam gebruik maken van een professionele, schriftelijke vastlegging tijdens uw bijeenkomst. Kijk voor meer informatie op: http://www.planetariumamsterdam.nl/vergaderen/notuleerservice/

6. Lunchen
Probeer te lunchen in een andere ruimte dan waar de bijeenkomst plaats vindt, om zo even tot rust te komen en echt te kunnen genieten van de lunch. Bij Planetarium Amsterdam bieden wij een heerlijk lunchbuffet aan in een van onze prachtige restaurants. Ons gezonde buffet biedt genoeg mogelijkheden voor iedereen en zorgt voor een goede basis om na de lunch weer fris de bijeenkomst in te gaan.

7. Groene omgeving
Om echt even bij te komen tijdens een pauze is het heerlijk om een wandeling te maken. Langdurig in dezelfde houding zitten is niet goed voor de bloedcirculatie; toch zitten wij gemiddeld 8 uur per dag. Tijdens een wandeling krijg je door de frisse lucht energie om er weer tegen aan te gaan. Beter tref je het niet, dan bij Planetarium Amsterdam. Wij liggen midden in het groene Gaasperpark en hebben daardoor genoeg mogelijkheden om tijdens de pauze even bij te komen. Geniet van het zonnetje tijdens een wandeling of wilt u de lunch eens op een andere manier ervaren en genieten van wat de natuur u kan bieden? Wij bieden u de mogelijk om een picknick bij ons te reserveren voor uw training, workshop of vergadering.

8. Drink voldoende
Het is ontzettend belangrijk om de gehele dag goed te drinken. Dit wil er soms nog weleens bij inschieten als je hard aan het werk bent. Bij Planetarium Amsterdam kunnen wij ervoor zorgen dat er de gehele dag Original water in de zaal aanwezig is en koffie en thee kunt u gedurende de dag bij de koffiemachines halen. Zo blijf je de gehele dag gehydrateerd en blijft er genoeg energie over om te knallen tijdens de bijeenkomst.

9. Beloon jezelf
Zodra de bijeenkomst erop zit, mag je jezelf belonen voor al het harde werk dat is verzet! Neem de tijd om van je successen te genieten. Bij Planetarium Amsterdam is het mogelijk om na de vergadering gezellig met alle deelnemers te borrelen of zelfs te genieten van een heerlijke barbecue of dinerbuffet. Dit is niet alleen lekker, maar het geeft ook iedereen de tijd om te netwerken en de dag te bespreken. Zo creƫer je een goede vibe en zal iedereen met plezier terugkijken op een mooie bijeenkomst.

 
Wilt u graag een training, workshop, congres of vergadering organiseren? Of bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via 020 – 651 85 85 of stuur ons een email: welkom@planetariumamsterdam.nl.