Activiteiten Amsterdam

Amsterdam is een stad met veel geschiedenis en bezienswaardigheden. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld als wereldstad met wel 1,6 miljoen inwoners. Amsterdam leeft en bruist 24 uur per dagen en heeft veel evenementen en activiteiten waardoor zij voor zowel Nederlanders als voor toeristen een geliefde stad is om te bezoeken. Level Eleven is gesitueerd in de Regardz Zilveren Toren, ongeveer 50 meter van het Centraal Station. U kunt tevens vanaf hier lopend naar de Dam.

KIJK HIER VOOR DE EVENEMENTENKALENDER VAN AMSTERDAM

Doe een tour of excursie om Amsterdam eens op een totaal andere manier te bekijken. Ook al woon je zelf in Amsterdam; heb je wel eens een rondvaart over de grachten gemaakt? Misschien vaar je wel langs je eigen huis! Je kunt je ook buiten de stadsgrenzen van Amsterdam wagen en de meer landelijke gebieden gaan verkennen, lekker vis eten in Volendam of een fietstocht door de duinen maken.

Amsterdam Light Fest 2012

AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL CRUISES

Canal biedt twee speciale rondvaarten aan tijdens Amsterdam Light Festival. Lees meer »

Excursies

EXCURSIES IN AMSTERDAM

Bekijk Amsterdam vanaf de grachten in een rondvaartboot of ontdek de stad per fiets of per voet. Je kunt ook de bus pakken en…Lees meer »

Stranden

STRANDEN

Wil je een zomers dagje zonnen of een heerlijke herfstwandeling maken langs de kust; je wordt in en om Amsterdam op je wenken bediend. Lees meer »

Beauty

BEAUTY & WELLNESS

Laat je verwennen in een van de vele spa’s of sauna’s in Amsterdam. Je gaat zeker weer ontspannen én opgeknapt huiswaarts. Lees meer »

Water

GENIETEN OP HET WATER

Van cafés langs de grachten tot drijvende restaurants of festivals op het water; er is keuze genoeg om een dag op of langs het water…Lees meer »

Fietsen

FIETSEN

Geen stad ter wereld waar zoveel gefietst wordt als in Amsterdam. Met de fiets kom je overal snel en gemakkelijk. Op de fiets…Lees meer »

Sportief

SPORTIEF

Ben je zelf graag sportief bezig of kijk je liever van de zijlijn toe? Amsterdam biedt veel interessants voor alle sportievelingen en actiezoekers. Lees meer »

Canals

VAN HET GEBAANDE PAD

Amsterdam zit bomvol met de meest bijzondere, vreemde en onverwacht leuke bezienswaardigheden. Voor een uitzonderlijk dagje uit zit je dan ook goed in… Lees meer »

Zoekt u een unieke evenementenlocatie in Amsterdam? Kijk dan snel hier!