Winkelen Amsterdam

Amsterdam is een walhalla voor shopaholics. Met een uitgebreid winkelaanbod, variërend van exclusieve winkels tot grote warenhuizen. In Amsterdam kun je naar hartenlust shoppen!

OPENINGSTIJDEN WINKELS

Winkels in Amsterdam zijn doorgaans alle dagen van de week geopend. Dit geldt vooral voor de winkels in het centrum van de stad, maar de openingstijden verschillen per winkel en winkelgebied. Zie onderstaand voor de algemene richtlijnen:

  • Maandag: 13.00 – 18.00 uur (warenhuizen meestal vanaf 11.00 uur)
  • Dinsdag, woensdag, vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur (Amsterdam centrum)
RAREBIRD foto Barwerd van der Plas header

WINKELGEBIEDEN IN AMSTERDAM

De Kalverstraat, de Nieuwendijk en de PC Hooftstraat zijn de belangrijkste winkelstraten van Amsterdam. Hier bevinden zich vooral de bekende en grotere warenhuizen… Lees meer ».

Design

DUTCH DESIGN IN AMSTERDAM

Amsterdam behoort niet voor niets tot een van de beste designsteden in Europa. Interieur-inspiratie op doen? Dat kan tijdens een aantal jaarlijkse design events… Lees meer »

neighbourhood markets

BUURTMARKTEN IN AMSTERDAM

Een bezoek aan de markt is een van de beste manieren om in een vreemde stad de authentieke cultuur te leren kennen. Ontdek de…Lees meer »

de bijenkorf shop in shop header

LUXE SHOPPEN IN AMSTERDAM

Amsterdam is een waar shopping paradijs, met een groot aanbod luxe boetieks, modehuizen, bekende warenhuizen en heuse diamantshops. Lees meer »

vintage shoppen header

VINTAGE SHOPS IN AMSTERDAM

Vintage shoppen is ook in Amsterdam niet meer weg te denken. Struin de vintage winkeltjes af in de Negen Straatjes of bezoek de grootste… Lees meer »

shoppen_all the luck in the world_header

WINKELS IN AMSTERDAM

Brandt het geld in je zak? Geen probleem! Geef het lekker uit in een van de vele leuke winkels in Amsterdam. Neem een ​​kijkje…Lees meer »