Blog Ilse

Foto voor blog Ilse

Een nieuwe uitdaging bij Planetarium Amsterdam

Op 2 augustus 2016 begon er voor mij een nieuw avontuur; een nieuwe baan als Servicemedewerker Receptie en Reserveringen bij Planetarium Amsterdam! Erg spannend, maar vooral erg leuk. De eerste dag word ik meteen vriendelijk verwelkomd met een mooie bos bloemen; wat lief! Dat is nog eens leuk beginnen! Het maakt meteen duidelijk welke sfeer hier hangt; vriendelijk, open en collegiaal. Dezelfde sfeer die ik al voelde toen ik ruim een maand geleden voor het eerst binnen stapte bij Planetarium Amsterdam voor mijn sollicitatiegesprek.

De eerste twee weken bestaan vooral uit veel lezen, leren en ingewerkt worden door mijn collega Chantal. Gelukkig is zij een leuke en, ook heel belangrijk, een zeer ervaren collega die veel weet over de zalen, organisatie én alle systemen. Met haar hulp begint alle informatie steeds duidelijker te worden. De eerste paar dagen leer ik vooral het gebouw en alle zalen kennen. Wat heeft Planetarium Amsterdam veel mogelijkheden! De omgeving is vanuit elke zaal te zien en is prachtig groen. Met een zonnetje erbij kom je gelijk in zomerse sferen. Naarmate de dagen vorderen gaan we steeds meer de diepte in en leer ik wat er allemaal bij komt kijken achter de schermen. Achter een mooie bijeenkomst zit natuurlijk een goede organisatie en Chantal leert mij hoe dit in zijn werk gaat.

De twee weken vliegen voorbij, maar het is wel een beetje gek dat wij hier maar zo met zijn tweetjes aan het werk zijn. Planetarium Amsterdam is momenteel gesloten vanwege de zomervakantie en veel collega’s zijn lekker op vakantie. Die heb ik nog niet ontmoet en ben erg nieuwsgierig naar ze! Nu ben ik een week in Moskou en zodra ik terug ben gaat het echte werk beginnen! Ik heb er veel zin in om volgende week weer aan het werk te gaan en verwelkom u graag bij Planetarium Amsterdam.

Kindest Regardz,

Ilse