Referenties

Hieronder kunt u lezen wat onze gasten over ons geschreven hebben.

Bruiloft Sabine en Wouter

Datum: 04-02-2016
Wij zijn in juni 2016 bij Planetarium Amsterdam getrouwd. We waren heel verbaasd te horen dat ze eigenlijk helemaal niet veel bruiloften hebben. De locatie is namelijk perfect! Het gebouw ligt in het groene Gaasperpark en heeft zelf een hele grote parkeerplaats. Wij waren er direct van overtuigd dat dit onze trouwlocatie zou worden. We maakten een afspraak en na de rondleiding hebben we meteen onze datum gereserveerd. Niet alleen waren de kosten heel duidelijk en schappelijk, aan onze wensen werd alles gedaan. We hadden overal zelf de zeggenschap over en er werd veel moeite voor ons gedaan. Wij raden Planetarium Amsterdam dan ook zeker aan als trouwlocatie, zeker als je de hele dag op dezelfde locatie wilt vieren.

Canon Nederland N.V/ consumer imaging group

Datum: 04-02-2016
Op donderdag 4 februari hebben wij onze afdelingskick- off gehouden bij Planetarium Amsterdam. Ondanks dat de boeking pas vrij kort van tevoren gemaakt kon worden, hebben wij gebruik kunnen maken van een ruime, lichte meeting room die uitgerust was met alle benodigde faciliteiten. Fijn dat we een persoonlijke eventmanager toegewezen kregen die de gehele meeting stand- by stond. F&B voorafgaand, tijdens en na de meeting was smakelijk, gevarieerd en ruim voldoende. Ook de ter plekke kenbaar gemaakte dieetwensen werden vlot opgepakt en uitgeserveerd aan de betreffende personen. Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde Kick Off bij Planetarium Amsterdam.

HSMAI

Datum: Januari 2016
Fijne zaal met een voldoende daglicht die tevens makkelijk verduisterd kon worden. Personeel erg vriendelijk en levert goede service. Er stond eerst een klein screen opgesteld, maar omdat ik twijfelde of een aantal slides goed zou overkomen werd dat direct vervangen voor een projector. Kabels werden netjes weggewerkt, kortom attente service met oog voor detail. De afsluitende borrel was goed ook verzorgd. Kortom, een locatie waar ik graag terugkom. Stan

ABN AMRO

Datum: December 2015
Voor de 3 bijeenkomsten die wij in december hebben georganiseerd hebben wij niets dan lof over het Planetarium en haar personeel. Het is erg fijn dat er geanticipeerd werd op het feit dat er op 2 dagen te weinig broodjes waren (de gasten hadden erg trek)! Er is toen extra brood naar het restaurant gebracht. Het komt regelmatig voor dat er last minute nog een reservering bij ontstaat en we vinden het fijn dat we dan bij jullie terecht kunnen en dat alles uit handen wordt genomen en er voor ons gezorgd wordt.

Kring ’48

Datum: 09-12-2015
Afgelopen woensdag hadden wij weer een bijzonder geslaagde KRING-bijeenkomst bij jullie. Niet alleen was de opkomst groot voor ons doen, maar de chef-kok had een bijzonder mooi buffet geregeld en de bediening was wederom prima. Wij verheugen ons dan ook op onze Nieuwjaarsbijeenkomst die wij op 13 januari, precies over een maand, bij jullie zullen houden. Met vriendelijke groet, Kring ‘48

Tele 2

Datum: 11-11-2015
De bijeenkomst is ontzettend goed verlopen, we waren erg blij dat we op zo’n korte termijn gebruik konden maken van de fijne ruimtes. Heel ruim, veel daglicht goede AV middelen en fijn dat de cateringruimte daar zo dichtbij was. Blijf vooral zo doorgaan met het ontvangen en verzorgen van jullie gasten. Wij komen graag weer bij jullie terug.

Volkerinfra

Datum: 16-10-2015
De bijeenkomst is helemaal prima verlopen Heel fijn dat we geïnformeerd werden over de wegwerkzaamheden aan de A9, hierdoor is voorkomen dat mensen te laat waren.Wanneer zich weer de gelegenheid voordoet waarbij een overleg nodig is, nemen wij graag weer contact op met het Planetarium voor de verzorging.

Kick off bijeenkomst maandag 9 november 2015

Datum: 09-11-2015
Een week van te voren hebben wij contact opgenomen met Planetarium Amsterdam, Chantal, voor een kick off sessie op maandag 9 november. De snelheid waarmee jullie deze aanvraag hebben opgepakt was super. Prijsstelling ook prima, onderhandelen was eigenlijk niet echt nodig, zeker gelet op de korte termijn die het betrof qua organisatie en uitvoering. Flexibiliteit van jullie cateringmedewerkers, waaronder Hugo, was ook meer dan prima. Het bleek dat onze collegae ipv in de sub zalen gewoon lekker door het pand en in de lunchruimte gingen staan voor overleg. Waar op een fijne manier gebruik gemaakt van kon worden, dit alles was geen enkel probleem voor het personeel van Planetarium Amsterdam.De zalen waar het Planetarium over beschikt waren voor deze dag zeer fijn. De locatie is ruim en toch ook compact: functioneel en dicht bij elkaar. Erg prettig.Ik hoop dat jullie de meeste magneten weer teruggevonden hebben en dat we nog een keer terug mogen komen.Met vriendelijke groet, ING Nederland