De vergader- en congres services van Planetarium Amsterdam!

Jupiter conference room

 

 

 

 

Planetarium Amsterdam biedt u verschillende vergader- en congres services aan tijdens uw verblijf. Hieronder zullen wij er een aantal toelichten. Wilt u nog verdere informatie over deze services? Bezoek dan deze site: https://www.regardz.nl/services/

                  

 Notuleerservice

Samen met Notuleerservice Nederland bieden wij u de mogelijheid om gebruik te maken van een notulist bij uw bijeenkomst. Erg handig voor een terugblik op uw bijeenkomst.

 

Videoregistratie

Organiseert u een bijeenkomst en wilt u dit laten vastleggen op video? Bij Planetarium Amsterdam is dit mogelijk. Samen met onze partner it is a good day kunnen wij dit tot in de puntjes voor u regelen.

 

Registraid

Planetarium Amsterdam biedt ook het Registraid systeem aan. Dit is een systeem dat uw deelnemersregistratie heel gemakkelijk online regelt. Dit systeem vergemakkelijkt het proces maar u houdt nog steeds zelf grip op uw bijeenkomst.

 

Wifi en print service

Komt u bij uw bijeenkomst en bent u iets vergeten uit te printen? Geen zorgen! U kunt uw document alsnog bij onze locatie uit laten printen. Hiernaast maakt het feit dat u in onze gehele locatie Wi-Fi heeft, het gemakkelijk om het document naar ons te versturen.