Kok van Planetarium Amsterdam: Jeffrey!

JeffreyMijn naam is Jeffrey Daam en ik ben werkzaam als kok bij Planetarium Amsterdam. Ik ben vanaf 2013 werkzaam bij Planetarium, dit betekent dat ik er dus al ruim twee jaar werkzaam ben. Zelf ben ik geboren in Amsterdam maar ik woon nu in Wormerveen samen met mijn gezin.

Ik ben eigenlijk degene die alles doet wat met eten te maken heeft. Ik zorg er ’s ochtends voor dat er een goed gevuld lunchbuffet klaar staat voor de gasten. Wanneer gasten een diner bij ons hebben gereserveerd zorg ik, soms in samenwerking met mijn collega Faryal, ervoor dat dit tot in de puntjes verzorgd is voor wat het eten betreft.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de keuken bestellingen: voor de lunch, borrels en eventuele diners. Hiernaast maak ik het rooster voor mij en voor het team wat ik aanstuur.

Ik mijn vrije tijd ga ik graag kijken naar wedstrijden van de voetbalclub Ajax. En de rest van mijn vrije tijd besteed ik met mijn vrouw en mijn kinderen.