Koken in het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam

Koken AMC huis

Op maandag 4 en dinsdag 5 juli is er door de medewerkers van Level Eleven Amsterdam en Planetarium Amsterdam voor de gasten van het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam gekookt. Op beide avonden hebben de collega’s van de locaties een heerlijk diner bereid en geserveerd in een buffet vorm.

 

Ter voorbereiding op deze avonden is er tussen beide locaties overleg geweest over wat er geserveerd wordt aan de gasten die er een lange dag op hebben zitten, aan het bed van hun kindje. Het was voor ons belangrijk om een goede maaltijd te bereiden die voor iedereen smakelijk is, diverse producten bevat, gezond is en die ze ook makkelijk mee terug het ziekenhuis in konden nemen.

 

Tijdens de avond van 5 juli merkte wij al dat de gasten die binnenkwamen ons ontzettend dankbaar waren dat wij deze avond voor hen gekookt hadden. Even een dag niet te hoeven nadenken wat ze nu weer voor zichzelf en soms ook voor hun kinderen moesten kopen en klaar maken. Veel van de gasten hebben ons aangesproken en persoonlijk bedankt voor onze inzet en kookkunsten.

 

Na het ontvangst van de manager van het AMC huis hebben wij ook een rondleiding gekregen door het huis. Zij gaf ook aan dat zij dankzij mooie offertes en hulp van bedrijven het huis vorig jaar weer hebben kunnen opknappen en de woonruimtes voor de families hebben kunnen renoveren.

 

Mooi om te zien wat een paar uur werk met z’n allen kan bewerkstelligen! We hebben het tegen de dames van de receptie gezegd: “wij komen graag nog een keer terug!” Dit zullen we dan ook zeker doen!