Maak kennis met… Hugo!

 

HugoMijn naam is Hugo Linger en ik ben als supervisor werkzaam bij Planetarium Amsterdam. Op dit moment ben ik al ruim 19 jaar werkzaam bij Regardz en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Voordat ik bij het Planetarium Amsterdam kwam werken heb ik bij de Zilveren Toren in het centrum van Amsterdam gewerkt.

 

Ik kom oorspronkelijk uit Suriname maar woon nu in Amsterdam dicht bij mijn werk. Samen met de gasten neem ik de dag door en informeer ik hen over waar de lunch plaats vindt, waar zij koffie en thee kunnen vinden en beantwoord ik verdere vragen van onze gasten.

 

Samen met mijn collega supervisor Alfred stuur ik een team van medewerkers aan die samen met ons de wensen van onze gasten vervullen. Wij lossen eventuele problemen op die er gedurende de dag voorkomen, maar natuurlijk proberen wij deze voor te zijn.

 

Samen met ons team werken wij hard om het beste resultaat neer te zetten en om al onze gasten aan het eind van de dag met een glimlach naar huis te laten gaan. Als er iets is waar u tegenaan loopt, ben ik degene bij wie u moet zijn!