Maak kennis met servicemedewerker bediening Faryal!

FaryalIk ben Faryal Linger en ik ben 26 jaar oud. Ik ben werkzaam bij Planetarium Amsterdam als servicemedewerker bediening. Ik ben begonnen als stagiaire bediening en daarna is mij een vaste baan aangeboden. Sindsdien ben ik niet meer weg te slaan bij Planetarium Amsterdam en heb ik het erg naar mijn zin.

Oorspronkelijk kom ik uit Suriname net als mijn vader Hugo die ook werkzaam is bij Planetarium Amsterdam. Ik ben toen naar Nederland verhuist en opgegroeid in Brabant. Sinds een jaar woon ik in Amsterdam, lekker dicht bij mijn werk.

Als je bij Planetarium Amsterdam langs komt zul je mij in het restaurant van de locatie zien. Hier ontvang ik de gasten en neem hun bestellingen op. Als er grote diners zijn dek ik de tafels, serveer ik het diner samen met collega’s, en ruim ik na afloop alles weer op. Graag help ik gasten als ze vragen hebben zodat ze zich welkom voelen bij ons. Af en toe help ik ook in de keuken bij het bereiden van de lunch en diners, als dit nodig is.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten zoals wandelen, uiteten te gaan, films en series te kijken en door Nederland te rijden.