Onze servicemedewerker reserveringen Chantal!

Chantal

Mijn naam is Chantal en ik ben 26 jaar. Sinds januari 2014 werk ik bij Planetarium Amsterdam als service medewerker reserveringen. Op dit moment ben ik het vast gezicht voor onze contactpersonen wanneer zij een reservering bij ons plaatsen en tevens ook een stukje herkenning wanneer zij hier op de locatie zijn voor hun vergadering of congres. Ik kom oorspronkelijk uit Katwijk maar woon nu samen met mijn vriend al 2 jaar in Lisse.

Op de afdeling reserveringen ben ik verantwoordelijk voor reserveringen bij ons op de locatie. Alle aanvragen vanaf 50 personen neem ik in behandeling en spreek ik met de contactpersonen door. Ons centrale reserveringsteam in Amersfoort verzorgt de overige reserveringen, maar bij eventuele bijzonderheden die specifiek voor de locatie zijn ondersteun ik hen daarin.

Naast het aannemen van de reservering nodig ik de gasten ook uit voor een rondleiding om hen de locatie te laten zien en beter te leren kennen.

Hiernaast ben ik ook verantwoordelijk voor de receptie en begeleid ik de stagiaires die op dit moment stage bij ons lopen, Nicole en Thije. Hierbij stuur ik hen aan bij de werkzaamheden die ze uitvoeren zoals het beheren van onze social media kanalen, kleine opdrachten uitwerken ten behoeve van gastbeleving en bezetting van onze zalen en natuurlijk het ontvangen en te woord staan van onze gasten op de meest “Kindest” manier.

In mijn vrije tijd hou ik ik ervan om te wandelen en hard te lopen. Verder kijk ik graag verschillende series, het liefst allemaal door elkaar en af te spreken met familie en vrienden voor bijvoorbeeld een barbecue of op pad gaan met mijn neefje en nichtjes.