Terras

Terras

Terras planetariumWilt u met de lunch buiten zitten of uw dag afsluiten met een borrel, diner of een barbecue? Dat is mogelijk op ons ruim opgezette terras. U kunt plaats nemen aan één van de tafels en hier samen met uw collega’s en medecursisten genieten van de zon. Gedurende de lunch kunt u vanuit het restaurant een tafel opzoeken. Uiteraard zorgen wij voor heerlijke gerechten, smakelijke hapjes en koele drankjes.

Wilt u de dag afsluiten met een borrel, maar heeft u hier nog niets voor gereserveerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Barbecue

Barbecue Planetarium AmsterdamWilt u op zonnige dagen uw dag bij ons afsluiten met een heerlijk diner? Denkt u hierbij dan eens aan een uitgebreide barbecue. Ons personeel bereidt de verschillende vlees- en vissoorten en groente op de barbecue en daarnaast kunt u gebruik maken van een uitgebreid buffet met salades, groenten, stokbrood, tapenade en verschillende sauzen. U kunt kiezen uit een barbecue arrangement inclusief een 2-uurs drankenarrangement of exclusief dranken.

U kunt een barbecue arrangement bij ons al reserveren vanaf 20 personen, neem contact op voor de mogelijkheden.