Planetarium Amsterdam; een locatie om ‘ja’ tegen te zeggen

trouwlocatie amsterdamPlanetarium Amsterdam is een officiële trouwlocatie middenin het Gaasperpark, een schitterend groen natuurgebied. Jullie huwelijksdag verdient een toplocatie; Planetarium Amsterdam is een locatie om ‘ja’ tegen te zeggen. We zijn uitstekend bereikbaar met zowel auto als het openbaar vervoer en een unieke locatie om te trouwen. We staan garant voor een compleet verzorgde dag die jullie en alle gasten niet meer zullen vergeten.

Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kiezen jullie voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Of toch liever een diner met een bruisend feest? Bij Planetarium Amsterdam is alles mogelijk, we denken dan ook graag mee. Onze event planners hebben veel ervaring en bieden deskundig advies en begeleiding in styling en de aankleding van jullie trouwdag. Het organiseren van een bruiloft is voor ons een feest!

Onze ceremoniezaal, met uitzicht op het terras en het Gaasperpark, kan prachtig ingericht worden voor jullie ja-woord. Naast een rode loper over het gangpad kan de ceremoniezaal aangekleed worden met ballonnen, bloemen, kaarsen en andere decoratie. De loper graag in een andere kleur? Dat kan! Ook de ceremonie kan geheel naar jullie wensen worden ingericht. Het is mogelijk om foto’s, filmpjes of muziek af te spelen zodra jullie de zaal binnen komen.

trouwlocatie amsterdam planetarium

Onze keukenbrigade staat garant voor de culinaire verzorging tijdens jullie receptie, diner en feestavond. Een drie of vier gangen menu, dinerbuffet of barbecue; onze chef kok denkt graag met jullie mee om zo een perfect diner menu voor jullie bruiloft samen te stellen. Niet alleen kan onze keukenbrigade het diner verzorgen, ook heerlijke hapjes tijdens de receptie of het feest worden met veel zorg voor jullie bereidt. Wij helpen jullie graag bij de verzorging van de bruidstaart. Onze partner, bakkerij Cornelissen, kan speciaal voor jullie een heerlijke bruidstaart naar wens verzorgen.

Terwijl jullie genieten van de voorpret, houden wij ons bezig met de perfecte styling en aankleding van jullie huwelijksdag. Een champagnetoren, decoraties, kaarsen, tafellinnen, bloemen, entertainment, etc.

Champagnetoren

Een echte klassieker op jullie bruiloft: de Champagnetoren! Jullie mogen de prachtige piramide van glaswerk overspoelen met heerlijke feestbubbels. Een sprankelend en spectaculair onderdeel van jullie trouwdag.

Wijnarrangement

Een mooi en passend glas wijn maakt van ieder gerecht een ware belevenis. Om jullie bruiloftsdiner compleet te maken, bieden wij een passend wijnarrangement aan bij het diner.

Gepersonaliseerde menukaarten

Het door jullie samengestelde menu drukken we af op een op maat gemaakte menukaart. Om er een persoonlijk en origineel tintje aan te geven, verwerken we jullie eigen tekst of afbeelding. Wij adviseren jullie graag.

Spetterend entertainment

Jullie trouwdag afsluiten met een spektakel? Een spectaculaire show van een brassband of een vuurspuwer? Of wordt het een DJ die de avond volledig op z’n kop zet? Het kan allemaal bij Planetarium Amsterdam; opties voor leuk entertainment te over!

 • Photobooth
 • Sneltekenaar
 • Video gastenboek
 • Ballonnen oplaten
 • Cocktail bar

Styling en decoratie

Een verlichte led-dansvloer of lcd-schermen met daarop beelden van de originele videoclips of jullie trouwreportage? Een echte loungehoek of tafellinnen in een specifieke kleur? We informeren jullie graag over onze mogelijkheden.

 • Bloemen
 • Ballonnen
 • Lantaarns
 • Kaarsen
 • Gepersonaliseerde servetten
 • Cadeautafel en enveloppendoos
 • Give a-ways voor de gasten

trouwlocatie planetarium amsterdam

Zijn jullie benieuwd geworden naar alle mogelijkheden om te trouwen bij Planetarium Amsterdam? Maak een afspraak met onze event planners om de locatie eens rustig te bekijken. Onder het genot van een drankje bespreken wij graag alle mogelijkheden met jullie om de meest geweldige dag van jullie leven te organiseren! Leuk en wel zo handig; wij geven jullie direct een checklist mee voor de planning voor jullie huwelijk! Zo weet je zeker dat alles geregeld wordt!

Stuur een email naar welkom@planetariumamsterdam.nl of bel ons op 020 651 85 85 en vraag naar Chantal of Ilse.