Planetarium Amsterdam geeft uw bijeenkomst de ruimte!

picmonkey-collage

Misset Horeca hield een onderzoek onder (inter)nationale designers om erachter te komen welke horecaconcepten groeien in populariteit én welke echt niet meer kunnen. ‘’De gast wil nieuwe emoties en ervaringen. Als het voorspelbaar raakt dan zal de belangstelling van korte duur zijn. Hippe koffiezaken en hotels met een goede bar zijn in opkomst.’’ Wat is in en wat is uit: ontwikkelingen in de horeca.*

De pop up concepten groeien overal in populariteit; zo zijn er speciale pop up stores met toeristische producten in de drukke winkelstraten van Amsterdam, die bijvoorbeeld lokale kaas producten of juist unieke producten verkopen die alleen in de pop up store verkrijgbaar zijn.

Regardz

Regardz heeft een aantal concepten ontwikkeld, waaronder Hartig. Hartig is ontwikkeld en geïntegreerd in congres locatie de Eenhoorn Amersfoort en het WTC Arnhem. Hartig biedt ambachtelijke lekkernijen die gemaakt zijn van producten van lokale leveranciers. De heerlijke broodjes, verschillende soorten kof­fie en verse sappen kunnen in de ontmoetingsruimte worden genuttigd, maar ook worden afgehaald of bezorgd. Ideaal voor de bedrijven in de omgeving en de gasten van beide vergaderlocaties.

Clubizz is de centrale plek in het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, waar men kan flexwerken, ontmoeten, vergaderen, congressen of vieren. Ook verzorgt Clubizz een heerlijk en gezond ontbijt, lunch of diner. Wanneer men een overnachting wenst, biedt Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel sfeervol ingerichte hotelkamers. Het brede assortiment van Clubizz is met de grootste aandacht en zorg samengesteld; Teas & Beans. Van de bijzondere kop koffie van Pelican Rouge tot aan de smaakvolle thee van Teastreet. De focus van dit concept ligt op gezond en smaakvol.

Planetarium Amsterdam

Tot 1986 is het pand een werkend planetarium geweest en konden bezoekers naar de sterren en het sterrenstelsel kijken. De geschiedenis van het pand vindt men nu nog terug door details in het interieur van de vergaderzalen en de namen van onze restaurants; Armstrong, Columbus en Etoile. Ook de zilveren koepel waarin vroeger naar de sterren gekeken kon worden is nog altijd de grote blikvanger van Planetarium Amsterdam.

Niet alleen het interieur maar ook de beleving speelt een grote rol. Het prikkelen van de zintuigen laat de gasten het concept optimaal beleven. Bij Planetarium Amsterdam geven wij onze gasten graag het gevoel dat zij thuis komen, tot aan het moment dat zij weer naar huis gaan. Onze supervisors Alfred en Hugo staan altijd klaar om u te assisteren en onze chef-kok Jeffrey zorgt samen met onze servicemedewerkers bediening voor een onvergetelijke verzorging van de catering gedurende uw verblijf. Denkt u hierbij aan de zoete lekkernij bij binnenkomst, het uitgebreide lunchbuffet en de hapjes tijdens de afsluitende borrel. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk dat onze keukenbrigade een heerlijk diner voor u en uw gasten verzorgd.

Alle locaties die samenwerken binnen Regardz stralen dezelfde huiselijke en verwelkomende sfeer uit, maar desondanks is elke locatie uniek en heeft zijn eigen unique selling points. Planetarium Amsterdam onderscheidt zich door de geschiedenis van het gebouw, de rustieke ligging in het Gaasperpark en de goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer.

Vitaal

Planetarium Amsterdam profileert zich steeds meer als de vitaalste locatie van Amsterdam. Dit uit zich in: het gebouw duurzamer te gebruiken, biologisch en lokale producten te serveren en gebruik te maken van gerecycled materiaal zoals onze koffiebekers, print- en flip over papier.

Vanaf januari is het tevens mogelijk om gebruik te maken van onze “sport- en spel kit” die u tijdens een pauze of de lunch mee naar buiten kunt nemen om de gedachten weer even helemaal op nul te zetten. Is het slecht weer, dan zetten wij de WII sport voor u aan. Zo blijft u samen met uw gasten vitaal en zorgen wij voor een mooie interactie in uw dagprogramma.

Onze meeting experts staan voor u klaar om u te helpen uw bijeenkomst te organiseren, een uitdagend programma te maken en u te ondersteunen waar nodig.

 

  • Bronvermelding: http://www.missethoreca.nl/horeca/artikel/2016/10/wat-is-in-en-wat-is-uit-tien-ontwikkelingen-in-de-horeca-101249534