Samenwerking Planetarium Amsterdam en Broeks Event

Broeks Event & Planetarium Amsterdam

Sinds maart 2017 zijn Regardz en Broeks Event een samenwerking aangegaan om nog meer aan de wensen van onze gasten en klanten tegemoet te komen. Met een locatie die is gelegen in het Gaasperpark, in één de groenste omgevingen van Amsterdam, biedt dit meer dan genoeg mogelijkheden om een intensieve samenwerking met Broeks Event aan te gaan.

 

Waar u tot op heden al gebruik kunt maken van een heerlijke pick nick in het park, een barbecue op ons ruime terras of de sport attributen bij onze receptie, is dankzij deze samenwerking meer diversiteit mogelijk.

 

Broeks Events is een evenementenbureau dat zich richt op vergaderbreaks, teambuilding activiteiten en sportdagen voor bedrijven, scholen en particulieren. Zij zijn voornamelijk actief in en rondom Noord-Holland.

 

Zij bieden verschillende activiteiten aan om tijdens uw bijeenkomst het park in te gaan en daar bijvoorbeeld een workshop handboogschieten te volgen.

 

Bent u op zoek naar een partij die uw (actieve) teamdag tot in de puntjes kan verzorgen? Dan bent u bij Broeks Event en Planetarium Amsterdam aan het juiste adres. Wij plannen de hele dag voor u in; bij Planetarium Amsterdam maakt u gebruik van de koffie en thee, een heerlijke lunch passend bij jullie wensen en ter afsluiting een borrel, een diner of misschien zelfs een barbecue op ons ruime terras.

 

Geïnteresseerd geraakt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan voor u op zoek naar de best passende activiteit(en) en ruimtes.