Faciliteiten

 AUTO

AutoPlanetarium Amsterdam goed te bereiken vanaf de snelweg; A9. Let op! Het adres voor het navigatie systeem is:  Loosdrechtdreef 3, Amsterdam. U kunt ons parkeerterrein herkennen aan de Regardz vlaggen.

 OPENBAAR VERVOER

BusPlanetarium Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand van Planetarium Amsterdam. Metro 53 stopt vlakbij Planetarium Amsterdam.

 PARKEERTERREIN

ParkeerterreinGasten kunnen gebruik maken van het ruime parkeerterrein (parkeermunt: € 5,00 voor een halve dag en € 7,50 voor een hele dag).

 FIETSENSTALLING

FietsenstallingKomt u met de fiets? U kunt u fiets stallen bij onze locatie. Zet u hem wel goed op slot.

 BIJZONDERE LOCATIE

bijzondere locatiePlanetarium Amsterdam is een vergaderlocatie die natuur, stad en vergaderen in zich verenigt. Zij heeft een rijke geschiedenis.

 BEURS / CONGRES

beursPlanetarium Amsterdam is uitermate geschikt voor het organiseren van een congres. Onze grootste zaal heeft een oppervlakte van 205m2.

 ZALEN

zalenPlanetarium Amsterdam beschikt over 15 modern ingerichte multifunctionele training- en vergader- en congreszalen.

 CLIMATE CONTROL

Climate controlElke zaal beschikt over koeling en verwarming. Zo kunt u zelf de temperatuur in de zaal instellen en beheersen.

 RESTAURANT

RestaurantPlanetarium Amsterdam heeft 3 verschillende restaurants als rustpunt tijdens uw bijeenkomst. Met als hoofdingrediënten lekker en gezond eten & drinken. Dagelijks een uitgebreid lunchbuffet. ‘s Avonds uitgebreid dineren, in de vorm van een 3-gangen diner of buffet. Ook is er een dagschotel; lekker, makkelijk en snel. Heeft u speciale wensen, laat het weten. Het keukenteam speelt er graag op in.

 DINER

RestaurantDe keukenbrigade van Planetarium Amsterdam verzorgt graag een diner voor u op maat gemaakt.

 WIFI

WifiEr is gratis wifi aanwezig.

 MINDERVALIDE TOEGANG

mindervalide toegangDe locatie is rolstoeltoegankelijk*, voorzien van een minder valide toilet en minder valide parkeerplaatsen. *Er is geen lift aanwezig.

 HUISDIEREN

HuisdierenEr zijn geen huisdieren in Planetarium Amsterdam toegestaan. Uiteraard maken wij een uitzondering voor hulphonden.