Flexwerken

Tijd over tussen twee afspraken? U bent van harte welkom bij het Planetarium. Wij bieden een flexibele werkplek waar u tussen twee afspraken door geconcentreerd kunt werken. Zelf bepalen wanneer, hoelang en waar u gaat werken. Het Planetarium is de uitgelezen locatie voor mobiel werken. En een mooie gelegenheid om met andere gebruikers te netwerken. Onze flexwerkplekken zijn gratis!

Representatieve ruimte
Flexwerken is sterk in opkomst; zelf bepalen waar en wanneer u werkt, wordt steeds populairder. Af en toe een leuke werkplek nodig? Het Planetarium biedt u de perfecte oplossing: werken in een professionele ruimte, uw gasten ontvangen in een representatieve ambiance, gebruik maken van draadloos internet en andere faciliteiten.

flexwerken

Werken, ontmoeten en vergaderen

Kantoor aan huis maar de muren komen op u af? De voordelen van een professionele flexplek bij het Planetarium zijn legio. Relaties ontvangen in een zakelijke omgeving en werken in alle rust. Het Planetarium is van alle gemakken voorzien.

Broodjes

Verse lunch

Zin in een lekkere lunch voor, tijdens of na uw overleg? We hebben een uitgebreid aanbod van luxe broodjes, verse soepen en salades. Tegen een gereduceerd tarief kunt u aanschuiven bij ons lunchbuffet.

Zaal

Gratis en gastvrij

Flexwerken is gratis bij het Planetarium U hoeft niet te reserveren. Ideaal als u thuis aan het werk bent en behoefte heeft aan een andere werkomgeving. U bent van harte welkom; binnenlopen, inloggen op het wifi netwerk en u kunt aan de slag.

flexwerken

Coaching arrangement

Ruimte nodig voor uw één op één gesprek? We bieden afgesloten ruimtes zodat u in alle rust en ongestoord uw (coaching)gesprek kunt voeren. Dit coaching arrangement kost slechts € 17,50 per persoon per uur. Koffie, thee en water zijn uiteraard inbegrepen.

Wilt u meer informatie over flexwerken? Neem dan contact op met onze medewerkers op nummer 020 651 85 85 of stuur ons een mail.