Mogelijkheden

Het Planetarium is graag uw gastheer voor uw vergadering, training of congres. De mogelijkheden zijn groot en zeer gevarieerd. Onze representatieve en multifunctionele zalen bieden u de ruimte voor een geslaagde bijeenkomst. In het Planetarium heeft u de beschikking over verschillende technische faciliteiten om uw evenement tot een succes te maken. Kortom: van flexwerkplek tot congresruimte, u bent bij ons aan het juiste adres. Goed geregeld Het Planetarium biedt u flexibele mogelijkheden voor uw vergadering, bijeenkomst of congres. Elke ruimte is van alle gemakken voorzien. Van razendsnel internet tot meeting kit, we hebben alles in huis. Onze zalen kunnen stuk voor stuk op maat worden ingericht. Uw gastheer of gastvrouw is u gedurende uw bijeenkomst van dienst en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Val in de smaak Het Planetarium ligt in het schitterende recreatiegebied Gaasperpark. Vanaf het terras van restaurant Armstrong heeft u een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Ideaal trouwens voor een zomerse barbecue voor u en uw gasten. Behalve restaurant Armstrong zijn er nog twee restaurants: Etoile en Columbus voor respectievelijk 65 en 100 gasten. Bijzonder en verrassend Wat maakt het Planetarium bijzonder? Goed eten en drinken zijn belangrijke sfeermakers. We bieden u een uitgebreid assortiment aan op culinair gebied. Bijzondere gerechten en verrassende menu’s. De gerechten worden ambachtelijk bereid met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten. Dat maakt het Planetarium een bijzondere locatie voor uw evenement.

zalen

Sfeervolle zalen

Het Planetarium biedt u flexibele mogelijkheden voor uw vergadering, bijeenkomst of congres. Elke ruimte is van alle gemakken voorzien. Van razendsnel internet tot meeting kit, we hebben alles in huis. Onze 15 zalen kunnen stuk voor stuk op maat worden ingericht. Van diploma-uitreiking tot seminar, borrel of barbecue, we bieden u totaaloplossingen voor uw bijeenkomst.

zalen

Alles voor elkaar

We zorgen natuurlijk voor notitieblokken en schrijfgerei voor uw gasten. Ook de meeting kit en de flipover staan voor u klaar. Beamer, microfoon, laptop of projectiescherm nodig? We hebben alles in huis om van uw vergadering een geslaagde bijeenkomst te maken. Onze keukenbrigade staat voor u klaar; of u nu met een klein of zeer groot gezelschap bent, wij bieden een ruime keuze op culinair gebied.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering, evenement of bijeenkomst? Rondleiding? U kunt vast een kijkje nemen naar de indelingsmogelijkheden en de plattegrond. Neem contact met ons op via welkom@planetariumamsterdam.nl of bel naar 020 651 85 85. Online boeken of een offerte aanvragen kan ook. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. U bent van harte welkom bij het Planetarium!