Allround Servicemedewerker

Krijg jij energie van blije gezichten en vind je het leuk om je handen flink uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Events locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met 14 verschillende zalen, waaronder Studio Planetarium, en onze 3 restaurants Aarde, Zon en Maan kunnen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events faciliteren (van 2 tot 250 personen). Naast vergaderen en congressen kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen.

Wij doen er met een klein, maar hecht team alles aan om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. We willen het thuisgevoel creëren voor onze gasten, met als ultieme doel om ze “teruglustig” te maken!

Planetarium Meeting Center Amsterdam is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

De functie

Als Allround Servicemedewerker Horeca vragen wij jou om de alleraardigste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken! Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en verzorgt – en ontzorgt hen tijdens hun verblijf in Planetarium Amsterdam. Het werk is zeer afwisselend en omvat alle zaken van het treffen van voorbereidingen van bijeenkomsten waaronder het klaarzetten van de zalen/tafels, het verzorgen van de gasten gedurende een bijeenkomst en het schoonmaken en afwassen nadien. Dit kan zijn in de vergaderzalen of restaurants. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met al je collega’s die ook op de vloer staan. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Kortom, jij bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Wie ben jij

Je bent servicegericht, hebt een hands-on mentaliteit en denkt graag mee hoe we het nog beter kunnen doen. Daarnaast ben je veel in contact met gasten, dus is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst en een open, energieke en vriendelijke houding hebt. Je maakt deel uit van een hecht team en zal nauw samenwerken met onze Supervisors. De functie is zowel voor de weekenden als doordeweeks. Je zal met name in de middag/avonden ingeroosterd worden.

Wat bieden wij

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Een leuke baan met gezellige collega’s. We zijn een klein team, dus we kennen elkaar door en door. Met elkaar zorgen we voor een thuisgevoel voor onze gasten, maar vooral ook voor elkaar;
  • Afwisselende werkzaamheden waarbij je de ruimte krijgt om zelf initiatieven te tonen en nemen;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede drie kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden per jaar, geldig in een van onze eigen hotels (Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort);
  • Jaarlijks zomer- en nieuwjaars event in één van onze eigen locaties (meestal in Amersfoort).

Geïnteresseerd?

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd een e-mail sturen of bellen naar 020 – 651 85 85. Of kom een keer langs bij het Planetarium, onze deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!