Clinic & Borrel

Identiteit Communicatie &
Persoonlijk Leiderschap

1 december 2022 / 15:00 – 17:00 uur
€ 25,- p.p.

Aanmelden voor clinic

Hoe maken we een verschil en blijf je ook heel dicht bij jezelf?
Als individu, bedrijf of team?

Volgens clinic leiders Roeselien en Justin gebeurt dit wanneer we bewegen vanuit: 1. Innerlijke verbinding, 2. Identiteit, 3. Persoonlijk leiderschap. Hierdoor weten we duidelijk wie we zijn en waar we voor staan. Op deze manier worden we leiders en impactvolle, gezonde communicators.

Kom jij naar de eenmalige en exclusieve clinic om kennis te maken met de nieuwe partners van VIT, Soul Stories Academy & Primal Focus?

Aanmelden voor clinic

Inhoud clinic

 • 2 uur durende inzichtelijke clinic voor ambitieuze professionals
 • Ademsessie & holistisch coaching technieken | 1 uur
 • (Om)Schrijven en communiceren van je eigen visie | 1 uur
 • Communiceren vanuit waarden en storytelling
 • De kracht inzien van je identiteit en impactvolle communicatie
 • Afsluitend: borrel & korte presentatie over trainingen, 1-op-1 coachings en VIT movement

Kosten: € 25,- p.p.

Vragen? Neem contact op!
Bekijk volledige workshop

Onze partners

Roeselien Wekker
Soul Stories Academy

Roeselien Wekker is oprichter van Soul Stories Retreats & Academy. Samen met een team aan experts, ieder op het gebied van de drie-eenheid lichaam, geest & ziel,  brengt ze jou waar je wezen wilt en daarnaast ook hoort te zijn. Ieder bedrijf en ieder individu heeft zijn/haar unieke DNA. Tegelijkertijd is ook ieder mens in essentie gelijk, we zoeken verbinding met onszelf en het leven om ons heen. Wij van Soul Stories Academy & Retreats geloven dat met de juiste verhouding in vertrouwen, plezier en energie elke ambitieuze professional waarde kan toevoegen voor het grotere belang. Een samenspel dat jou als professional precies daar brengt waar jij ook daadwerkelijk hoort te zijn.

“Ik heb honderden professionals en teams getraind in vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap, overtuigen, identiteit en spreken in het openbaar. Ik heb een losse, energieke stijl van spreken en dus ook van trainen en coachen. Deelnemers voelen zich veilig en aangemoedigd om zichzelf echt uit te dagen”.

Justin van den Berg
Primal Focus

Justin van den Berg is ijsbad trainer, professioneel adem & holistisch coach. Oprichter en eigenaar van Primal Focus sinds 2020. Het is zijn passie om jou te laten ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt. Om je de tools aan te reiken zodat je zelf verder komt, waardoor je dieper in verbinding komt te staan met de kracht van je ware natuur. Om dit te bereiken gebruikt hij technieken als ademwerk, holistisch coaching en blootstelling aan ijskoud water. Zijn holistische benadering is gebaseerd op zijn kijk op lichaam en geest als een organisch systeem in constante relatie met zijn omgeving. Alle antwoorden zitten al in jou, ik help je graag de antwoorden te vinden van binnenuit. Uit het hoofd, in het hart.

“Het is mijn passie om mensen te laten ervaren dat ze tot meer in staat zijn. Ik heb al duizenden mensen begeleid om door weerstandslagen heen te gaan en hun eigen kracht te (her)ontdekken. Ik heb een ontspannen, rustige en heldere energie die deelnemers het vertrouwen geeft om uit hun comfortzone te stappen. Deelnemers in mijn trainingen geven aan dat ze zich meer verbonden voelen met hun innerlijke kracht, wijsheid en hun unieke en authentieke zelf.”

Wat levert de clinic jou op?

 • Adem is leven en adem is de snelste weg naar innerlijke verbinding
 • Je weet na afloop veel beter wie je bent en waar je voor staat
 • Je (her)ontdekt wat écht belangrijk voor je is
 • Je kunt beter gesprekken voeren
 • Je begrijpt beter hoe jij altijd een drie eenheid bent van body, mind & soul
Aanmelden voor clinic

Aanmelden voor clinic

Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met hierin alle benodigde informatie, en een betaal link om jouw aanmelding te voltooien.

Deel de clinic met jouw connecties!