Clinic • Mindfulness

Minder stress en meer succes in leven en werk
donderdag 1 februari / 15:30 – 17:30 uur

Vit met ons mee!

Train jezelf om meer aanwezig te zijn bij de ervaringen in het moment. Voor meer balans en energie, verbeterde concentratie en productiviteit. Kortom: minder stress en meer succes, in leven en werk!

Inhoud clinic

  • Introductie mindfulness
  • Meditatie- en ademhalingsoefeningen
  • Concrete tips voor je werkdag
  • Vitale borrel in een inspirerende omgeving

Kosten: € 25,- p.p. inclusief hapje en drankje

Saskia VIT meditatie

Saskia Broersma Jenezon • Hartopener

Saskia is werkzaam als hart-gedreven, bevlogen en gecertificeerd vitaliteitscoach, mindfulness trainer en yogadocent. De trainingen, workshops en teamsessies van Hartopener, vergroten het (zelf)bewustzijn en zorgen voor meer veerkracht, rust en plezier, in leven en werk. Deelnemers ontwikkelen vaardigheden die ze kunnen toepassen in het dagelijks leven. De aanpak is praktisch en makkelijk toepasbaar. Saskia begeleidt werknemers, managers en directieleden, zowel 1 op 1 als in groepen.

Hartopener richt zich vooral op de thema’s: werk privébalans, stressreductie, aandacht trainen, energiemanagement, nieuwe gewoontes, concentratie, zingeving, en positieve mindset. Hierin staat de connectie ‘body, mind, soul & heart’ centraal.”

Foto VIT expert Saskia

Aanmelden voor clinic

Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met hierin alle benodigde informatie, en een betaal link om jouw aanmelding te voltooien.

Dit item delen: