Clinic & Borrel

Overwin stress & vermoeidheid
Minder doen & betere prestaties

1 Juni 2023 / 15:00 uur – 17:00 uur

Overwin stress & Vermoeidheid

Minder doen & betere prestaties

Werkdruk, stress, altijd maar AAN staan en het gevoel hebben altijd te moeten presteren. Deze thema’s zijn voor een ieder herkenbaar. Het aantal ziekmeldingen wegens chronische stress- & burn-out gerelateerde klachten zijn hoger dan ooit.

Stress is goed en hebben we nodig om te presteren. Van belang is om de stress onder controle te houden en niet voortduren in AAN-stand te staan. Dit is voor iedereen anders.

Wat voor de 1 super stressvol is, daar heeft de ander geen last van. Gedrag, mindset, voeding en eventuele tekorten in micronutriënten zijn belangrijke factoren die het gevoel van stress bepalen.

Kom jij naar onze VIT Clinic waar Mary-Ann (voedings-en leefstijlexpert) & Frank Rigter (gedragstrainer) je meeneemt in de wereld van stressmanagement?

Inhoud clinic

  • 2 uur Durende leerzame clinic over je eigen gezondheid en prestaties

  • Meer inzicht over jezelf en jouw patronen

  • Verbinding tussen het lichaam en voeding

  • Handvaten & tools om met meer rust en energie door het leven te kunnen gaan

  • Afsluitend: een borrel met een boost van energie

Kosten: €25,- p.p.

Onze partners

Frank Rigter
Voor elkaar gebokst

Frank Rigter is oprichter van Voor elkaar gebokst. Vanaf zijn jongere jaren heeft hij een passie voor vechtsporten. Hij vocht niet om te winnen maar om fysiek en mentaal sterk te worden. Door verschillende varianten van de vechtsporten uit te proberen, kwam hij tot de conclusie dat boksen zijn hart sneller deed kloppen.

Door zijn ervaring in de topsport, weet Frank hoe jij de vraag kan stellen ‘ben ik er klaar voor?’ Je moet over grenzen gaan, balans vinden en houden, je kwetsbaar opstellen, maar evengoed keihard zijn. Incasseren en weer opstaan. Het dagelijkse leven kent ook veel van zulke momenten.

Mary-Ann Gerding
Verstandig Gezond

Mary-Ann Gerding is oprichter van Verstandig Gezond en is werkzaam als orthomoleculair voedings- en leefstijl expert.
Nadat Mary-Ann haar eigen obstakels qua gezondheid heeft aangepakt, helpt zij nu anderen om gezondheidsklachten bij de bron aan te pakken, in plaats van enkel het bestrijden van symptomen.

Werken naar optimale gezondheid aan de hand van de vier pijlers: aanpassing van voeding, aanvullen van tekorten, beweging en mindfulness.
Wat zijn de fysieke symptomen en wat probeert je lichaam via diverse signalen door te geven op mentaal en emotioneel vlak; en hoe hou je een goede balans hierin? Wat voor spiegel houdt je gezondheid je voor?

Iedereen is uniek en iedereen z’n gezondheid is dan ook maatwerk!

Wat levert de clinic jou op?

  • Je hebt meer kennis en inzicht over de mentale, emotionele en fysieke invloed van stress

  • Je relatie tussen het lichaam & voeding in relatie tot stress

  • Je hebt meer inzicht over jezelf en jouw patronen

  • Je hebt concrete handvatten over hoe je kunt anticiperen op stressvolle situaties

  • Je gaat met veel meer energie naar huis

Aanmelden voor clinic

Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met hierin alle benodigde informatie, en een betaal link om jouw aanmelding te voltooien.

Deel de clinic met jouw connecties!