Gedeelde Meewerkend Kok

Planetarium Amsterdam & La Vie Utrecht

Krijg jij energie van blije gezichten en vind je het leuk om je handen flink uit de mouwen te steken en nieuwe gerechten te bedenken? Hou je van veel afwisseling? Ben jij creatief, innovatief en wil je bij twee bedrijven werken die ook nog regelmaat bieden met voornamelijk diensten van maandag tot en met vrijdag? Voor zowel Planetarium Amsterdam als La Vie Meeting Center Utrecht zijn we op zoek naar een meewerkend kok, gezamenlijk kunnen we jou een uitdagende afwisselende fulltime functie aanbieden. Je komt te werken in de keukens van 2 verschillende bedrijven die vallen onder “The Onemeeting Company” waarbij er verschillende concepten worden gevoerd. Een leuke afwisselende functie met op iedere locatie weer nieuwe uitdagingen.

De functie

Als Meewerkend Kok vragen wij jou om de aller creatiefste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken! Je verzorgt – en ontzorgt de gasten met lunches, diners en tijdens evenementen. Het is een zeer afwisselende functie, waarin je zorg draagt voor de (voor) bereiding in de keuken, je creatief aan de slag gaat met jouw innovatieve ideeën voor nieuwe producten en recepten en je dagelijks de lunches en diners klaarzet. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je collega’s die ook in de keuken staan. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Kortom, jij bent verwenzaam en wilt onze gasten ontzorgen en laten genieten van het eten. De functie biedt regelmaat, en dat is bijzonder in de horeca.
We zoeken iemand die minimaal 2 dagen in de week bij Planetarium én 2 dagen bij La Vie gaat werken. Erg afwisselend dus!

Wie zijn wij – Planetarium Amsterdam

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Events locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met 14 verschillende zalen, waaronder Studio Planetarium, onze restaurants, VIT Lounge en bezorg services, verzorgen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events (van 2 tot 250 personen). Naast vergaderen en congressen kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen. Onlangs is er een nieuw vitaliteitsconcept opgezet, waarbij we focussen op gezonde voeding, vitaal zijn en duurzaamheid. Daarnaast dragen we als groene locatie bij aan klimaat neutrale vergader opties, hebben wij een zero waste policy en zijn we circulair.

Wie zijn wij – La Vie Utrecht

Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center, intern ook wel La Vie genaamd, is gevestigd in hartje Utrecht, dichtbij het Centraal Station. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten tot 180 personen en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie is onlangs in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. De locatie heeft maar liefst 40 meeting ruimtes met oneindig veel mogelijkheden, zowel fysiek als op afstand met hybride oplossingen. We vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich als een vis in het water voelt. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten & klanten, het thuisgevoel te bieden en iedereen zich welkom te laten voelen. De aardigheid van de medewerkers wordt door gasten beoordeeld met een 8,7. Daar zijn we trots op! Ze vormen een hecht team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar ze ook goed voor elkaar zorgen. Het stilstaan bij bijzondere momenten doen ze graag samen.

Wie ben jij

Je staat voor kwaliteit! Jouw creativiteit kunnen we zien en proeven. Je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en te doen. Daarnaast ben je initiatiefrijk en flexibel zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken. Bij Planetarium en La Vie verzorgen we dagelijks een lunchbuffet maar ook borrels en diners behoren tot de mogelijkheden. In onze keukens wordt eigenlijk alles dagelijks vers bereid, soepen, warme gerechten, salades en ook de zoetigheden bv (brownies , boterkoek, appelcakes enz). komen uit eigen keuken. Je bent 32-38 uur per week beschikbaar en hebt ervaring met het, hygiëne protocol in de keuken. Daarnaast kan je ook in contact staan met de gast, dus is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je maakt deel uit van een hecht team, waarmee je nauw samenwerkt.

Wat bieden wij

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Een leuke baan met gezellige collega’s. We zijn hechte teams, dus we kennen elkaar door en door. Met elkaar zorgen we voor een thuisgevoel voor onze gasten, maar vooral ook voor elkaar;
  • Afwisselende functie in een creatieve omgeving, waarbij je de ruimte krijgt om zelf initiatieven te tonen en nemen;
  • Een hartverwarmend familie/cultuurprogramma en ongekend goede werksfeer, met uitdagend en afwisselend werk in een hecht team;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);
  • Mogelijkheid tot deelname aan de ANW-hiaatverzekering

Geïnteresseerd?

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd bellen naar Marcha (Planetarium) 06 – 85 43 39 05 of Martin Kolfschoten (La Vie) 030 – 234 00 88 Of kom een keer langs bij een van de locaties, onze deuren staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!