Leerling Kok

Wil jij leren hoe je de gasten kan verwennen met jou smakelijke kookkunsten wil je meedenken hoe iets beter, slimmer of gastgerichter kan? Ben je enthousiast, creatief en een hardere werker? Dan is deze stageplek iets voor jou! Voor Planetarium zijn we op zoek naar een stagiair(e) Kok met een warm hart om ons team te komen versterken.

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Events locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met 14 verschillende zalen, waaronder Studio Planetarium, en onze 3 restaurants Aarde, Zon en Maan kunnen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events faciliteren (van 2 tot 250 personen). Naast vergaderen en congressen kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen.

Wij doen er met een klein, maar hecht team alles aan om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. We willen het thuisgevoel creëren voor onze gasten, met als ultieme doel om ze “teruglustig” te maken!

Planetarium Meeting Center Amsterdam is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

De functie

Als leerling Kok ben je onderdeel van de keukenbrigade en medeverantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze gasten. Je staat voor kwaliteit, jouw creativiteit kunnen we zien en proeven, je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en te doen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken.

Wat vragen wij

  • Je bent flexibel oproepbaar;
  • Je volgt een koksopleiding;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent stressbestendig, een teamplager en enthousiast!

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding;
  • Een leuke baan met gezellige collega’s. We zijn een klein team, dus we kennen elkaar door en door. Met elkaar zorgen we voor een thuisgevoel voor elkaar, maar ook voor onze gasten;
  • Afwisselende werkzaamheden waarbij je de ruimte krijgt om zelf initiatieven te tonen en nemen;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede drie kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden per jaar, geldig in een van onze eigene hotels;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent

Geïnteresseerd?

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd een e-mail sturen of bellen naar 020 – 651 85 85. Of kom een keer langs bij het Planetarium, onze deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Choose File