Medewerker receptie & Reserveringen

Wij zijn per direct op zoek naar een betrokken en gedreven medewerker Receptie & Reserveringen die het Planetarium Meeting Center voor 38 uur per week komt versterken.

Wil jij je dagelijks bezighouden met gasten blij maken? Ben jij georganiseerd en vind het leuk om administratief werk te doen? En word jij blij van het verwerken van grote en kleinere aanvragen? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Congres locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met onze vitale en duurzame mogelijkheden, ruime Studio Planetarium , 13 multifunctionele zalen, restaurant Aarde, de VIT Lounge en de Studio Bar kunnen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events faciliteren van 2 tot 600 personen. Naast vergaderen, congressen en events kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen. Als Green Key Gold locatie (met onder andere 100% klimaatneutraal aanbod op al onze vergaderzalen) dragen we graag bij aan een duurzame wereld. We maken gebruik van eigen biologische kruiden- en moestuin, 90% vegetarische producten in ons F&B aanbod en biologische wijnen in onze bar. We kiezen er ook voor om lokale en duurzame leveranciers te gebruiken en zijn daarom een partnerschap aangegaan met partners zoals de Verspillingsfabriek en Instock. Uit passie voor gezondheid en welzijn hebben we onlangs een vitaliteitsconcept gelanceerd, genaamd VIT. Met het VIT-concept willen we een vitale vergader- en werkomgeving en ruimte voor iedereen creëren, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan ieders welzijn en welbevinden, inclusief dat van onze medewerkers. VIT is doorgevoerd in onze dienstverlening op locatie, te beginnen met het F&B-aanbod, een brainstormruimte voor groepsactiviteiten, wandelroutes naar het park, gezonde picknickmogelijkheden voor buitenpauzes en koud geperste sap shots om de energieniveaus van onze gasten een boost te geven.

De functie

Als medewerker Receptie & Reserveringen ben je verantwoordelijk voor het hartelijk ontvangst van de gasten binnen de locatie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten wanneer zij vragen of verzoeken hebben. Je verstrekt informatie over de bijeenkomst, de ligging van de zaal en eventuele bijzonderheden. Je voert daarnaast uiteenlopende administratieve ondersteunende taken uit en ondersteunt operationele teams waar nodig. Je verwerkt verschillende soorten aanvragen, volgt deze op en zorgt voor overzichtelijke rapportages.

Je werkt nauw samen met de afdeling sales en marketing. Daarnaast zet jij je dagelijks in voor een open en warme bedrijfscultuur en zorg je voor een prettige werkomgeving.

Wie ben jij?

Persoonlijkheid
• Je bent sociaal, een makkelijke prater en vindt het leuk om gasten en klanten blij te maken;
• Het onderhouden van relaties doe je op een duurzame manier;
• Je bent een initiatief nemer, georganiseerd en kan overzicht houden;
• Je bent bovenal vrolijk, stressbestendig, en je hebt zin om er alles uit te halen!
Functie eisen
• Je hebt een afgeronde HBO of MBO 4 niveau opleiding, bij voorkeur hotelschool of een commerciële opleiding;
• Je hebt ervaring binnen de hotellerie of MICE-branche;
• Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden wij

• Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen bij Planetarium Meeting Center.
• Een leuke en open werkomgeving met ruimte voor initiatief en een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
• Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
• 25 vakantiedagen op fulltime basis;
• Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering;
• Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);

Geïnteresseerd?

Kijk jij er naar uit om bij Planetarium Meeting Center aan de slag te gaan? Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur, via marcha.workel@planetariumamsterdam.nl.

Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marcha via bovengenoemd mailadres of via 020 – 651 8585.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!

Teamfoto dames VIT lounge Planetarium