Servicemedewerker Bediening

Houd jij van aanpakken, wil je jezelf graag ontwikkelen en word je blij van andere mensen blij maken? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Planetarium Meeting Center zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Servicemedewerker Bediening.

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Events locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met 14 verschillende zalen, waaronder Studio Planetarium, en onze 3 restaurants Aarde, Zon en Maan kunnen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events faciliteren (van 2 tot 250 personen). Naast vergaderen en congressen kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen.

Wij doen er met een klein, maar hecht team alles aan om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. We willen het thuisgevoel creëren voor onze gasten, met als ultieme doel om ze “teruglustig” te maken!

Planetarium Meeting Center Amsterdam is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

De functie

In deze functie draag je ten alle tijden zorg voor onze hartverwarmende hospitality dienstverlening, waarbij we alles op alles zetten om aan de verwachtingen – en wensen van gasten te voldoen. Oftewel je …

  • Serveert zowel eten als drinken (en hebt hier ervaring mee);
  • Hebt een passie voor hospitality en bent een echte gastheer/gastvrouw;
  • Wilt graag een actieve bijdrage leveren aan vernieuwde concepten;
  • Bent beschikbaar in de avond en het weekend;
  • Ben de aardigste en kan niet wachten om ons team te komen versterken!

Wat bieden wij

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Een leuke baan met gezellige collega’s. We zijn een klein team, dus we kennen elkaar door en door. Met elkaar zorgen we voor een thuisgevoel voor onze gasten, maar vooral ook voor elkaar;
  • Afwisselende werkzaamheden waarbij je de ruimte krijgt om zelf initiatieven te tonen en nemen;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede drie kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden per jaar, geldig in een van onze eigen hotels (Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort);
  • Jaarlijks zomer- en nieuwjaars event in één van onze eigen locaties (meestal in Amersfoort).

Geïnteresseerd?

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd een e-mail sturen of bellen naar 020 – 651 85 85. Of kom een keer langs bij het Planetarium, onze deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!