Workshop

Identiteit Communicatie &
Persoonlijk Leiderschap

Datum op aanvraag

Hoe blijven we dicht bij onze eigen overtuigingen en zijn we toch succesvol in het maken van een verschil? Als individu, bedrijf of team?

Volgens onze visie gebeurt dit wanneer we bewegen vanuit: 1. Innerlijke verbinding, 2. Identiteit, 3. Persoonlijk leiderschap. Hierdoor weten we duidelijk wie we zijn en waar we voor staan. Op deze manier worden we leiders en impactvolle, gezonde communicators.

Inhoud workshop

 • 2 uur durende inzichtelijke workshop voor ambitieuze professionals

 • Ademsessie & holistisch coaching technieken | 1 uur
 • (Om)Schrijven en communiceren van je eigen visie | 1 uur
 • Communiceren vanuit waarden en storytelling
 • De kracht inzien van je identiteit en impactvolle communicatie

Onze partners

Roeselien Wekker
Soul Stories Academy

Roeselien Wekker is oprichter van Soul Stories Retreats & Academy. Samen met een team aan experts, ieder op het gebied van de drie-eenheid lichaam, geest & ziel,  brengt ze jou waar je wezen wilt en daarnaast ook hoort te zijn. Ieder bedrijf en ieder individu heeft zijn/haar unieke DNA. Tegelijkertijd is ook ieder mens in essentie gelijk, we zoeken verbinding met onszelf en het leven om ons heen. Wij van Soul Stories Academy & Retreats geloven dat met de juiste verhouding in vertrouwen, plezier en energie elke ambitieuze professional waarde kan toevoegen voor het grotere belang. Een samenspel dat jou als professional precies daar brengt waar jij ook daadwerkelijk hoort te zijn.

“Ik heb honderden professionals en teams getraind in vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap, overtuigen, identiteit en spreken in het openbaar. Ik heb een losse, energieke stijl van spreken en dus ook van trainen en coachen. Deelnemers voelen zich veilig en aangemoedigd om zichzelf echt uit te dagen”.

Justin van den Berg
Primal Focus

Justin van den Berg is ijsbad trainer, professioneel adem & holistisch coach. Oprichter en eigenaar van Primal Focus sinds 2020. Het is zijn passie om jou te laten ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt. Om je de tools aan te reiken zodat je zelf verder komt, waardoor je dieper in verbinding komt te staan met de kracht van je ware natuur. Om dit te bereiken gebruikt hij technieken als ademwerk, holistisch coaching en blootstelling aan ijskoud water. Zijn holistische benadering is gebaseerd op zijn kijk op lichaam en geest als een organisch systeem in constante relatie met zijn omgeving. Alle antwoorden zitten al in jou, ik help je graag de antwoorden te vinden van binnenuit. Uit het hoofd, in het hart.

“Het is mijn passie om mensen te laten ervaren dat ze tot meer in staat zijn. Ik heb al duizenden mensen begeleid om door weerstandslagen heen te gaan en hun eigen kracht te (her)ontdekken. Ik heb een ontspannen, rustige en heldere energie die deelnemers het vertrouwen geeft om uit hun comfortzone te stappen. Deelnemers in mijn trainingen geven aan dat ze zich meer verbonden voelen met hun innerlijke kracht, wijsheid en hun unieke en authentieke zelf.”

Opzet en kosten

 • Voor wie: medewerkers, teams of directie

 • Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 12 personen

 • Inplannen: we kunnen relatief snel schakelen, de workshop zou binnen enkele weken ingepland kunnen worden.

 • Vervolg aanbod: wij bieden deze workshop ook aan als 2-daagse training met eventuele terugkom dag en/of 1-op-1 coaching voor individuen of kleine teams (maximaal 4 personen)
 • Kosten voor een training is: € 1350,- voor een dag excl. 21% BTW, 2x contactuur a €85,- en eenmalig voorbereidingskosten a €695,-
 • *Bij grotere groepen hanteren wij een prijs per persoon extra a €50,- dit hoort bij het eenmalig introductie aanbod.
 • *Voor stichtingen hanteren wij aangepaste tarieven

Workshop aanvragen

Hoe wens jij informatie over de workshop te ontvangen?

Deel dit event met jouw connecties!