Join the VIT movement!

Toegankelijke vitaliteit om je energiek en krachtig te voelen.

Met VIT movement willen wij vitaliteit toegankelijker maken. VIT wilt je leren bewust te denken, inspireren en verandering aanbrengen aan jouw gewoontes, behoeftes en levensstijl. Hierdoor zul je de optimale kracht en energie uit jezelf halen, en daardoor kun je jouw levensdoelen behalen. In ons groene Planetarium hebben wij gezonde mindfull concepten ontwikkeld en een aanbod van nieuwe vitale producten en services. Onze meeting experts geven met hun expertise de boost die jouw meeting of event nodig heeft.

Get

VIT food

Wij geloven in VIT FOOD waar de voedingswaardes zijn afgestemd op gerechten, en geïnspireerd met passie voor vitaliteit. Het doel van VIT gerechten is het behouden van voedingswaarde in de producten van veld tot keuken en daardoor zijn onze gerechten ijzerrijk, vezelrijk en energierijk. Het is ontwikkeld in de overtuiging dat een gezonde keuken zowel lekker als voedzaam kan en moet zijn, maar niets moet en alles mag.

We houden actief rekening met voedsel intoleranties, Diabetici en allergie vrije ingrediënten en stoffen. Vit Food is lokaal, duurzaam en biologisch en daarbij hebben we een zero waste policy geïmplementeerd. Zo hebben we het lunch menu ingedeeld in koolhydraat arm, vezelrijk en delen met proteïne rijke gerechten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en eigen geteelde groente en kruiden.

VIT activiteiten

VIT techniek ijsbad workshop

IJsbad

Bij Planetarium in een Ijsbad stappen, ook dat is mogelijk! Het Ijsbad is een mooie en uitdagende manier om de confrontatie aan te gaan met jouw eigen conditionering, weerstand en angst. Door comfort los te laten, leer je verbinden met je diepste eigenschappen.

Tijdens deze workshop wordt er gefocust op drie elementen; adem, miniset & cold exposure. In het begin van de workshop zullen de deelnemers waarschijnlijk wat terughoudend zijn, maar daarna zullen zij zich energieker voelen. Ook is deze workshop goed voor meer overtuigingskracht en focus.

VIT coach Frank

Boksen

Waar denkt u aan bij de term bokscoaching? Aan zware trainingen, touwtje springen, zweten, voluit gaan? Aan een vorm van lichamelijke inspanning die uiteindelijk tot meer conditie of een gespierd lijf leidt? Nee, hier ontdekt u juist de mentale aspecten van boksen!

Veel mensen denken voornamelijk aan het fysieke aspect, maar wist u dat bokscoaching juist heel erg over het mentale stuk gaat. Over persoonlijk leiderschap, over jezelf geestelijk sterk voelen, grenzen stellen, veerkracht ontwikkelen, ruimte innemen, tegenslagen incasseren, elke keer na vallen weer opstaan. Niet voor niets wordt deze unieke manier van coaching ook steeds vaker in het bedrijfsleven toegepast.

VIT yoga setting

Yoga

Deelnemers bewegen in een flow, op het ritme van de ademhaling. Er is aandacht voor in- en ontspanning, balans en meditatie. Dit werkt stress verlagend en verbetert de productiviteit. De deelnemers ervaren meer (werk)plezier, ontspanning & energie.

Yoga lessen worden gegeven door Saskia Boersma. Tijdens de yoga lessen zoeken we de connectie op van ‘body, mind, soul & heart’ zodat mensen weer in hun eigen kracht kunnen gaan staan en leiding kunnen nemen over zichzelf. De lessen zijn laagdrempelig en voor een ieder toegankelijk.

VIT lounge

De VIT lounge is één van de onderdelen van het nieuwe vitaliteitsconcept VIT van Planetarium. In de VIT lounge serveren wij speciale koffies, verse en gezonde cold pressed juices en VIT-Food. Het is dé plek voor een vitale vergaderbreak of vitale borrel na afloop van de bijeenkomst. Ook is onze lounge ideaal voor een zakelijke afspraak. De lounge staat bekend om haar fairtrade koffie met gezonde opties, verse cold pressed juices, gezonde en huisgemaakte lekkernijen en de ontspannen sfeer.

Ontsnap aan alle drukte en kom tot rust in onze VIT lounge!

VIT partners

Wij vinden het belangrijk dat de mensen met wie wij samenwerken een verhaal hebben, en daarbij een impact maken op de samenleving. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, vitaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met de samenwerking bereiken wij elkaars doelen.

De Verspillingsfabriek

Verspilling de wereld uit!

Instock

Instock zet voedselverspilling op de kaart

Primal Focus Cold Experience

IJsbadworkshops, Ademwerk & lifecoaching

Verstandig Gezond

Samen op een verstandige manier de verantwoordelijkheid nemen voor jouw gezondheid.

Moyee coffee

Gelijkheid in koffie

Santhee

UpSolution Team Theesommelier

Gro Together

Wie gelooft in onze producten, smaak en visie, maakt deel uit van een circulaire beweging van moeder aarde zelf.

Boeren van Amstel

Zuivel direct van ‘t land

Wil jij met ons samenwerken? stuur ons een berichtje!

Wil jij een VIT bijeenkomst?

Bel ons op +31(0)20 – 651 85 85 of stuur een e-mail naar welkom@planetariumamsterdam.nl