Vitale teambuilding
activiteiten & workshops

Planetarium Meeting Center is gelegen midden in het Gaasperpark, dé plek voor uw teamuitje. De groene omgeving van het park en de uitstekende bereikbaarheid met OV en auto maken van Planetarium Meeting Center een unieke locatie met verschillende outdoor mogelijkheden. Van een heerlijke picknick, teambuilding activiteit tot aan een stevige wandeling door het Gaasperpark, alles is mogelijk. 

  • Groot aanbod aan activiteiten
  • Gelegen in het Gaasperpark
  • Terras aan het water

Het Gaasperpark werd aangelegd voor de Floriade, de wereldberoemde bloemententoonstelling die in 1982 plaatsvond. De natuur, rust en ruimte maken het park een opvallende en geliefde plek in het hectische en drukke Amsterdamse stadsleven. Het is ook wat Planetarium Amsterdam zo’n unieke vergader- en congreslocatie maakt.

Expeditie Robinson

Wie kent het niet, Expeditie Robinson, dé survival tv hit. Afzien, strijd, ontberingen, groepsuitdagingen en veel mooie momenten.

Uw team zal zich tijdens dit programma op een onbewoond eiland wanen, waar jullie per team strijden om de titel ‘Team Robinson’. De locatie en entourage zal geheel naar thema aangekleed zijn om de beleving nog intenser te maken.

Om de titel ‘Team Robinson’ te behalen zullen de teams zoveel mogelijk proeven moeten winnen! De kracht, behendigheid, durf, geheugen en geluk van het team zal op de proef worden gesteld. Elk team heeft een zo breed mogelijke basis nodig om tijdens deze expeditie ver te kunnen komen, en uiteraard is samenwerking essentieel voor het behalen van de titel!

Bouw een fiets voor Afrika

Bouw een fiets voor Afrika is een dynamisch spelprogramma waarbij iedereen betrokken blijft!

Vanuit een unieke samenwerking met de stichting Tools to Work is de verrassende MVO-activiteit Bouw een Fiets voor Afrika ontstaan. Tijdens dit evenement worden plezier en teambuilding gecombineerd met een maatschappelijke functie.

Elk team start met een kaal frame. De overige onderdelen worden verworven door goed in te kopen en te onderhandelen. Tijdens het bouwen worden de teams uitgedaagd met puzzels en quizvragen waarmee accessoires kunnen worden verdiend. Als afsluiting volgt er onder luid applaus de ereronde en ontvangt het winnende team een originele prijs.

Mobiele Escape Room

Met deze Casa del Dinero ‘virtual reality’ game beleef je de hitserie nu zelf! Gewapend met VR bril en een team van bankovervallers, bestaande uit jouw teamgenoten, proberen jullie de Munt van Spanje te overvallen.

Onder leiding van El Professor moeten jullie de uitdagende puzzels oplossen om zo tot een goed einde te komen!

Dankzij de Virtual Reality bril zijn de virtuele wereld en de echte wereld verworven met elkaar en is het aan het team om hints uit beide werelden samen te brengen. Dit spel is met meerdere teams tegelijkertijd te spelen. Mogen jullie je straks rijk rekenen met de inhoud van de kluis? Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit handen van de politie?

Wat gasten over ons schrijven

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

Een unieke outdoor beleving

Onze partner Broeks Events is een evenementenbureau gevestigd in de Zaanstreek. Als team zorgen zij ervoor dat uw bedrijfsuitje een succes wordt. Ze leveren maatwerk, wat wil zeggen dat elk evenement bij ons is aangepast naar de wensen van de klant. Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis in combinatie met de frisse blik van jonge instructeurs, garanderen zij u een origineel en persoonlijk bedrijfsuitje.

Het motto van Broeks Events luidt; ‘Alles kan en niets moet.’ In samenwerking met het creatieve team gaat u op zoek naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. De zorgen die komen kijken bij de organisatie nemen zij u graag uit de handen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is te genieten!

Meestgestelde vragen

Ja, er zijn meerdere activiteiten en spellen die ook uitstekend binnen kunnen plaats vinden.

Bekijk hier onze brochure: Brochure Activiteiten Planetarium Meeting Center Amsterdam

Zeker. Wij kunnen een diner voor, tijdens of na de activiteit verzorgen. Liever alleen een borrel? Ook dat kan op het terras of in de VIT lounge.

Uw outdoor mogelijkheden bespreken?
Neem direct contact op!