Project omschrijving

Vitale teambuilding
activiteiten & workshops

Planetarium Meeting Center is gelegen midden in het Gaasperpark, dé plek voor uw teamuitje. De groene omgeving van het park en de uitstekende bereikbaarheid met OV en auto maken van Planetarium Meeting Center een unieke locatie met verschillende outdoor mogelijkheden. Van een heerlijke picknick, teambuilding activiteit tot aan een stevige wandeling door het Gaasperpark, alles is mogelijk. 

  • Groot aanbod aan activiteiten
  • Gelegen in het Gaasperpark
  • Terras aan het water

Het Gaasperpark werd aangelegd voor de Floriade, de wereldberoemde bloemententoonstelling die in 1982 plaatsvond. De natuur, rust en ruimte maken het park een opvallende en geliefde plek in het hectische en drukke Amsterdamse stadsleven. Het is ook wat Planetarium Amsterdam zo’n unieke vergader- en congreslocatie maakt.

Offerte aanvragen

Natuurlijk en eindeloos genieten

Het park heeft veel te bieden. In de eerste plaats: natuur. Een grote diversiteit aan bomen, planten en dieren zorgt voor een bijzonder outdoor gevoel, uniek in de Randstad. Met de uitgestrekte grasvelden, de vele wandelroutes en de aangrenzende Gaasperplas is de beleving compleet en zijn de mogelijkheden voor activiteiten vrijwel eindeloos.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Wat gasten over ons schrijven

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Een unieke outdoor beleving

Onze partner Broeks Events is een evenementenbureau gevestigd in de Zaanstreek. Als team zorgen zij ervoor dat uw bedrijfsuitje een succes wordt. Ze leveren maatwerk, wat wil zeggen dat elk evenement bij ons is aangepast naar de wensen van de klant. Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis in combinatie met de frisse blik van jonge instructeurs, garanderen zij u een origineel en persoonlijk bedrijfsuitje.

Het motto van Broeks Events luidt; ‘Alles kan en niets moet.’ In samenwerking met het creatieve team gaat u op zoek naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. De zorgen die komen kijken bij de organisatie nemen zij u graag uit de handen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is te genieten!

Neem contact op

Meestgestelde vragen

Ja, er zijn meerdere activiteiten en spellen die ook uitstekend binnen kunnen plaats vinden.

Zeker. Wij kunnen een diner voor, tijdens of na de activiteit verzorgen. Liever alleen een borrel? Ook dat kan op het terras of in de VIT lounge.

Uw outdoor mogelijkheden bespreken?
Neem direct contact op!

Contact opnemen