Een verbindende terugblik
op het jaar met VIT(aliteit)

Het einde van het jaar is bijna aangekomen, en alhoewel veel mensen hier nog niet mee bezig zijn en druk hun zaken aan het afronden zijn, voelen we dat het einde van het jaar in zicht is. Tijd om even een terugblik op het jaar te werpen. Bij Planetarium Meeting Center kunnen wij op een jaar van verbinding, levenslust maar ook op veel werkplezier en vitaliteit terugkijken. Vanaf de Launch van het VIT(ality) concept, tot aan buiten activiteiten, yoga sessies, ijsbaden en bewuste borrels.

VIT(ality) Programma

Voorheen werden onze vitaliteitsactiviteiten voornamelijk rondom themadagen gepland, maar dit jaar stond vitaliteit het hele jaar door centraal met de lancering van ons VIT(ality) concept. Wat begon als een concept voor onze zakelijke meeting klanten, is inmiddels doorontwikkeld tot een unieke propositie. Onze VIT arrangementen zijn inmiddels ook te reserveren door individuele klanten en bedrijven die op zoek zijn naar verbinding en vitaliteit. Samen met onze externe partners zoals Roeselien Wekker, Justin v/d Berg en Frank Rigter, hebben we dit mooie programma kunnen opstellen.

Binnen ons VIT(ality) programma, kunnen individuele klanten en bedrijven middels diverse activiteiten aan de slag met beweging, vitaliteit en mindfullness. We organiseren 2 maandelijks een clinic om kennis te maken met onze VIT programma’s en om met elkaar in verbinding te komen tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Mind, Body & Soul centraal

Onze VIT activiteiten richten zich op de speerpunten Mind, Body & Soul. Onze partners hebben sterke formules ontwikkeld op dit vlak en organiseren samen met Planetarium diverse clinics. Roeselien Wekker, fouder van Soul Stories Retreats & Academy, organiseert workshops en sessies om jouw blauwdruk verhaal te (her)ontdekken en te gebruiken als een krachtige tool om het optimale uit jouw (werk) leven te halen. Justin v/d Berg, founder van Primal focus Cold exposure, verzorgt ijsbaden en ademsessies. hebben de twee partners toch echt een sterke formule ontdekt om met Planetarium Meeting Center samen te gaan werken aan de eerste clinic over identiteit, persoonlijke leiderschap, soul sessies en communicatie.

Vooruitblik

De Integratie van vitaliteit bij het Planetarium niet meer weg te denken en ook 2023 staat voor een levenskrachtig jaar vol vitaliteit. Voor 2023 hebben we een interessant VIT programma ontwikkeld, met onder andere groepswandelingen in het Gaasperpark, yoga sessies in Planetarium, Vegan BBQ concepten, smoothie fietsen en Bewuste Borrels. Daarnaast hebben onze meeting-en openbare ruimtes een upgrade gekregen door ze vitaler in te richten met focus op ontspanning of juist energie.

Benieuwd naar de exclusieve & eenmalige VIT clinic op 1 december 2022?