Biologisch, vitaal en verantwoord genieten

Het is natuurlijk genieten in Planetarium Amsterdam. Maak je training, vergadering, congres of event een spraakmakend én smaakmakend moment. Wij hebben VIT Food ontwikkeld waarbij wij geloven dat de voedingswaardes zijn afgestemd op gerechten en geïnspireerd met passie voor vitaliteit. Het doel van de VIT keuken is het behouden van voedingswaarde in de producten van veld tot keuken en daardoor zijn onze gerechten ijzerrijk, vezelrijk en energierijk. Het is ontwikkeld in overtuiging dat een gezonde keuken zowel lekker als voedzaam kan en moet zijn, maar niets moet en alles mag. 

  • (H)eerlijk, organisch & gezond
  • Vers uit onze eigen tuin, lokaal of uit de regio
  • Diverse catering mogelijkheden voor je bijeenkomst

We houden actief rekening met voedselintoleranties, diabetici en allergie vrije ingrediënten en stoffen. VIT Food is lokaal, duurzaam en biologisch en daarbij hebben wij ook een zero waste policy geïmplementeerd. Zo is de lunch ingedeeld in koolhydraatarm, vezelrijk en delen met proteïne rijke gerechten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en eigen geteelde groente en kruiden in restaurant Aarde.

Je vergadering met aansluitend een vegetarisch lunchbuffet, jouw bijeenkomst gezellig afronden met een bewuste borrel en een bieterbal of je congres met vegan snack. Een event met een eigentijds diner of een verantwoorde picknicklunch met smaakvolle mondvermaakjes. Wat je ook voor ogen hebt, ons keuken team staat klaar om je moment bijzonder energiek te maken.

Aarde staat voor natuurlijke gerechten, inspired by VIT food. Hoe kan je door eten krachtiger en energieker voelen met behulp van natuurlijke producten en ingrediënten? Restaurant Aarde gebruikt vooral duurzame en lokale leveranciers met organische, natuurlijke en vooral seizoensgebonden producten en grond producten van eigen moestuin. Daarnaast vermijden wij zoveel mogelijk E-nummers, geraffineerde suikers  en werken we veel met allergie vermijdende producten. Het eten wordt bereidt door een krook proces om vitamines en enzymen te behouden. Ook is er een zero waste policy geïmplementeerd. Door het gebruik van natuurlijke producten van het land en leveranciers die dit ondersteunen wordt er op bewuste keuze ingekocht met ons MVO beleid.

Aarde is geïnspireerd door onze eigen moestuin. Dit maakt het allemaal nog lekkerder!

Lunchen bij Aarde? Dan staan er heerlijke zuurdesem sandwiches, vitale salades uit eigen groente tuin en een warme daghap op jou te wachten. We bieden ook bewuste borrels met bieterballen, vega BBQ opties en diner opties met heerlijke streekproducten van biologische aard.

Wat gasten over ons schrijven

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Verantwoorde energie voor
succesvolle ontmoetingen

Gastvrijheid en je thuis voelen gaan volgens ons ook over goed eten. Lekker gezond, vol van smaak en altijd verrassend, het zijn de ingrediënten die onze catering zo opvallend en uw event extra bijzonder maken. Toon je gasten uw goede smaak, laat ze genieten van de catering van Planetarium Amsterdam.

Verfijnde smaken, verleidelijke geuren en absolute smaakmakers. Ze horen bij je training, vergadering, congres of event. Sterker nog, onze catering maakt je ochtend, middag of avond in Planetarium Amsterdam écht compleet.

Een uitgebreid ontbijt, een gevarieerd lunchbuffet of – heel efficiënt – een broodje in de hand tijdens een wandeling door de groene omgeving. Of maak je het moment extra bijzonder met een ontspannen picknick in het park? Onze Hydration station staat dagelijks klaar voor onze gasten met gezonde drankjes tijdens je bijeenkomst. Ons terras is trouwens de perfecte plek voor een borrel of barbecue aan het water. De mogelijkheden zijn dus net zo onbegrensd als je uitzicht vanuit onze vergader- en congreslocatie!

Meestgestelde vragen

Ons lunchbuffet bestaat al uit 90% vegetarisch, 10% vlees/vis. Uiteraard is een compleet vegetarische lunch ook mogelijk.

Vragen over je catering mogelijkheden?
Neem direct contact op!