Examens met de juiste focus
en energie bij Planetarium

Planetarium Meeting Center is een geschikte examen locatie. Hier vinden uw kandidaten en u de rust, concentratie en ruimte voor het examen. De groene omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer. Dat maakt Planetarium dé ideale examenlocatie.

  • Ruime zalen voorzien van veel daglicht

  • Stilte en ontspanning van groene uitzichten
  • Mogelijkheden voor wachtruimtes en vitale catering

Wat maakt Planetarium Amsterdam de geschikte locatie voor het afnemen van een examen? U kijkt uit over het Gaasperpark, u kunt wandelen tijdens de pauze in het groen en u kunt heerlijk en gezond lunchen in restaurant Aarde.

Perfect verzorgd én onbezorgd starten met uw examen of opleiding

Wij hebben alle benodigde faciliteiten in huis. Notitieblokjes, schrijfwaar, internet en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen. U hoeft aan niets te denken, wij regelen het voor u. Onze Meeting Experts staan voor u klaar, dus neem vooral contact op en we verzorgen uw examen van begin tot eind!

Wat gasten over ons schrijven

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Rust, ruimte en ontspanning
tijdens uw opleiding

Omgeving, aandacht en resultaten hebben alles met elkaar te maken. We zien dagelijks hoe onze unieke vergaderlocatie en gastvrijheid bijdragen aan de successen van onze gasten. Sfeer, technische faciliteiten, heerlijke en gezonde maaltijden en snacks: bij ons hebben u en uw gasten het goed voor elkaar.

Een grote ruimte met alle bewegingsvrijheid of een compacte ruimte voor de nodige rust en privacy. Van 30 tot wel 205 m², van carré tot schoolopstelling, van een examen van een uur tot een dagvullend examen. Bij ons heeft u de keuze en de ruimte.

Planetarium Meeting Center heeft 14 zalen met verschillende capaciteiten. In Studio Planetarium bieden wij plek aan 31 kandidaten in examen opstelling. Ook zijn er zalen beschikbaar voor kleinere groepen.

Meestgestelde vragen

Ja, u kunt materiaal opsturen naar ons en dan zetten wij het klaar in uw zaal.

Dit betekent dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Ja, al onze zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht.

Wanneer u uit het bus/metro station loopt, gaat u linksaf. U loopt 2 minuten rechtdoor en dan vindt u Planetarium aan uw rechterhand.

Onze zalen op de begane grond zijn toegankelijk voor minder validen. Wij hebben ook een mindervalide toilet.

Vragen over uw examen of opleiding?
Neem direct contact met ons op!