Examens met de juiste focus
en energie bij Planetarium

Planetarium Meeting Center is een geschikte examen locatie. Hier vinden je kandidaten de rust, concentratie en ruimte voor het examen. De groene omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer. Dat maakt Planetarium dé ideale examenlocatie.

  • Ruime zalen voorzien van veel daglicht

  • Stilte en ontspanning van groene uitzichten
  • Mogelijkheden voor wachtruimtes en vitale catering

Wat maakt Planetarium Amsterdam de geschikte locatie voor het afnemen van een examen? Je kijkt uit over het Gaasperpark, je kunt wandelen tijdens de pauze in het groen en je kunt heerlijk en gezond lunchen in restaurant Aarde.

Perfect verzorgd én onbezorgd starten met je examen of opleiding

Wij hebben alle benodigde faciliteiten in huis. Notitieblokjes, schrijfwaar, internet en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen. Je hoeft aan niets te denken, wij regelen het voor je. Onze Meeting Experts staan voor je klaar, dus neem vooral contact op en we verzorgen jouw examen van begin tot eind!

Wat gasten over ons schrijven

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

Rust, ruimte en ontspanning
tijdens je opleiding

Omgeving, aandacht en resultaten hebben alles met elkaar te maken. We zien dagelijks hoe onze unieke vergaderlocatie en gastvrijheid bijdragen aan de successen van onze gasten. Sfeer, technische faciliteiten, heerlijke en gezonde maaltijden en snacks: bij ons hebben jij en je gasten het goed voor elkaar.

Een grote ruimte met alle bewegingsvrijheid of een compacte ruimte voor de nodige rust en privacy. Van 30 tot wel 205 m², van carré tot schoolopstelling, van een examen van een uur tot een dagvullend examen. Bij ons heb je de keuze en de ruimte.

Planetarium Meeting Center heeft 14 zalen met verschillende capaciteiten. In Studio Planetarium bieden wij plek aan 31 kandidaten in examen opstelling. Ook zijn er zalen beschikbaar voor kleinere groepen.

Meestgestelde vragen

Ja, je kunt materiaal opsturen naar ons en dan zetten wij het klaar in je zaal.
Dit betekent dat de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Ja, al onze zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht.

Wanneer je uit het bus/metro station loopt, ga je linksaf. Je loopt 2 minuten rechtdoor en dan vindt je Planetarium aan je rechterhand.

Onze zalen op de begane grond zijn toegankelijk voor minder validen. Wij hebben ook een mindervalide toilet.

Vragen over je examen of opleiding?
Neem direct contact met ons op!