Trainingslocatie Amsterdam

Planetarium is een perfect bereikbare trainingslocatie in Amsterdam. Verras je cursisten met de meest inspirerende en vitale trainingslocatie van Amsterdam. Organiseer jouw training of workshop in alle rust en midden in het groen. Planetarium Meeting Center verruimt blikken en opent ogen. De perfecte omgeving om kennis te delen en kennis op te doen.

De energie in en rondom onze trainingslocatie in Amsterdam is overal voelbaar. Wellicht is het omdat binnen en buiten hier naadloos in elkaar overgaan. Vanuit vrijwel elke trainingszaal en cursusruimte kijken jouw cursisten uit over het groen van het Gaasperpark. De perfecte achtergrond voor succesvolle trainingen en geslaagde cursussen.

Maak die heerlijk groene omgeving ook vooral onderdeel van jouw programma. Een verkwikkende yoga-sessie, een ontspannende wandeling of een verbindend teamspel in het park. De outdoor mogelijkheden zijn onbegrensd. Dat geldt overigens ook voor onze service en faciliteiten.

Een energieke omgeving voor succesvolle trainingen

Bij Planetarium draagt de energieke en groene omgeving bij aan jouw training. Uitkijken over het Gaasperpark tijdens een creatieve brainstorm. Wandelen over de slingerende paden terwijl je plannen maakt voor het komende kwartaal. Spraakmakend lunchen in restaurant Aarde tijdens die kennismaking met jouw nieuwe klant. Planetarium Meeting Center is de plek voor succesvolle meetings en doelgerichte vergaderingen.

Hoe heb onze klanten ons trainingscentrum ervaren?

Lees wat klanten en deelnemers te zeggen hebben over hun trainingservaring bij ons. De flexibiliteit en voorwaarden van onze locatie resulteren vaak in positieve deelnemers & reviews.

“Een prachtige locatie, goed aan te rijden of met OV te bezoeken. Ben onder de indruk van de catering: uitstekend verzorgd, mooie plek om buiten te zitten, supervriendelijk personeel en overheerlijke sapjes, brownies, gemberwater en groentechips. Heel mooi dat er veel biologische en vegan ingrediënten gebruikt zijn.”

KLM

“Wij hebben meerdere Lean Six Sigma trainingen gegeven bij Planetarium Amsterdam en zijn altijd erg tevreden. Vooral omdat alle voorzieningen en service altijd erg goed is. Dit is dan ook iets wat we van onze deelnemers in onze Green Belt en Black Belt trainingen terug krijgen. Dus we blijven hier zeker onze trainingen geven!”

Lean Six Sigma Company

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Planetarium: jouw Amsterdamse
& vitale trainingslocatie

Wanneer je jouw training wilt organiseren in Amsterdam, is Planetarium een uitstekende en vitale trainingslocatie voor je bijeenkomst. Onze trainingslocatie bevindt zich midden in het groen van het Gaasperpark en biedt een rustige en serene omgeving waarin je cursisten zich kunnen concentreren en focussen op hun training of workshop. Het groen van het park biedt de perfecte achtergrond voor inspirerende en geslaagde trainingen. Binnen en buiten gaan naadloos in elkaar over, waardoor de energie in en rondom onze locatie voelbaar is.

Onze service en faciliteiten zijn onbegrensd en zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op jouw training of workshop. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Kortom, als je op zoek bent naar een energieke omgeving voor succesvolle trainingen, dan is Planetarium Meeting Center de perfecte keuze voor jou. Kom bij ons langs en ontdek zelf waarom wij de meest inspirerende en vitale trainingslocatie van Amsterdam zijn.

Veelgestelde vragen over trainingen in Planetarium Amsterdam

Dat is mogelijk. Wij hebben een basic hybride meeting set aanwezig met een camera en speakerphone. Wil je een compleet verzorgd hybride meeting met meerdere camera’s en ondersteuning? Dan maken wij graag een offerte op maat.

Ja, ons lunchbuffet is 90% vegetarisch. Daarnaast houden wij ook rekening met andere allergie of dieetwensen.

Ja, je kunt materiaal opsturen naar ons en dan zetten wij het klaar in je zaal.
Dit betekent dat de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Ja, al onze zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht.

Parkeren kan op ons parkeerterrein P1. De parkeerkosten kunnen wij op rekening plaatsen of de gasten betalen zelf de parkeerkosten.

Trainingsarrangementen,
slim en goed geregeld!