All-in vergaderarrangementen:
duurzaam, vitaal & lekker

Altijd goed, vitaal en compleet verzorgd: Planetarium all-in vergaderarrangementen. Maak het makkelijk voor jezelf en onvergetelijk voor je gasten. Kies voor een van onze uitgebreide arrangementen en maak je congres of vergadermoment extra bijzonder.

  • Onze koffie is gebrand van 100% Arabica bonen
  • Het lunchbuffet is vers en gezond. Bovendien lokaal en biologisch waar het kan. Natuurlijk houden we ook rekening met de lekkere trek
  • We schenken energieke én ontspannende eigen ontworpen VIT tea

Kies je bijvoorbeeld voor het 8-uur arrangement dan worden jij en je gasten acht uur lang onbezorgd verzorgd. Een hele dag genieten van onder andere een goede start in de ochtend, water & bites, een vitale lunch en later een gezonde snack.

All-in, goed en vitaal, de hele dag, voor al je gasten

Dat zijn onze vergaderarrangementen. Heb je specifieke wensen? Wij maken graag samen met jou een programma op maat, zodat je vergadering, congres, training of seminar volledig naar je wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je bijeenkomst? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wat gasten over ons schrijven

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Smakelijke en pure catering

Liever 2-uur, 4-uur, 12- of zelfs 24-uur genieten van onze all-in arrangementen? Onze chef en keukenbrigade staan er klaar voor. Mét de energie die zo hoort bij de mensen van Planetarium Meeting Center Amsterdam.

  • Begin de dag met huisgemaakte haverkoeken of een vegan brownie

  • De vitale break: suikervrije frisdranken en gezonde snacks

  • Dutch Delight: van jong belegen tot pittig oud, van salami tot Fuet en natuurlijk: van bitterbal tot bieterbal

Wat je ook kiest voor jouw gasten, het is altijd smakelijk, puur én vitaal genieten in Planetarium Meeting Center. Meer weten over de culinaire mogelijkheden? Onze Meeting Experts vertellen je er graag alles over.

Meestgestelde vragen

Ja, wij hebben verschillende borrelarrangementen die inclusief drankjes en hapjes zijn. Vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact op!