Vacature – Sous Chef

Krijg jij energie van blije gezichten en vind je het leuk om je handen flink uit de mouwen te steken en nieuwe gerechten te bedenken? Ben jij creatief, innovatief en wil je bij een bedrijf werken dat ook nog regelmaat biedt met voornamelijk diensten van maandag tot en met vrijdag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Sous Chef vragen wij jou om de aller creatiefste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken! Je bent het eerste aanspreekpunt voor de keuken en verzorgt – en ontzorgt – de gasten met lunches, diners en tijdens evenementen. Het is een zeer afwisselende functie, waarin je zorg draagt voor de (voor)bereiding in de keuken, je nauw samenwerkt met partners en leveranciers waar jij regelmatig bestellingen plaatst, je creatief aan de slag gaat met jouw innovatieve ideeën voor nieuwe producten en recepten en zet je dagelijks de lunches en diners klaar. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je collega’s uit het keukenteam. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Kortom, jij bent ‘verwenzaam’ en wilt onze gasten ontzorgen en laten genieten van het eten. De functie biedt regelmaat, en dat is bijzonder in de horeca.

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Events locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met 14 verschillende zalen, waaronder Studio Planetarium, en onze twee restaurants, verzorgen wij verschillende soorten bijeenkomsten en kunnen wij events faciliteren (van 2 tot 250 personen). Naast vergaderingen en congressen kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen.

Wij doen er met een klein, maar hecht, team alles aan om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. We willen het thuisgevoel creëren voor onze gasten, met als ultiem doel om ze “teruglustig” te maken!

Wij willen een diverse, gelijkwaardige en inclusieve organisatie voor iedereen zijn! Een organisatie waarin verschillen worden gezien, zonder oordeel, en worden benut. Vanuit onze waarden als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je start de dag met het doornemen van de planning en controleert welke evenementen en lunches er op het programma staan. Samen met je collega’s bereid je de keuken voor en zet je alles klaar voor een smaakvol en gevarieerd lunchbuffet. Tussendoor neem je bestellingen aan van leveranciers en check je of alles op voorraad is. In de middag werk je aan de voorbereiding van het diner of een borrelarrangement, waarbij je ruimte hebt om je eigen creatieve ideeën in te brengen. Tijdens evenementen stuur je je collega’s aan en houd je contact met de gast, zodat alles soepel verloopt. Aan het einde van de dag zorg je dat de keuken weer tiptop in orde is, klaar voor een nieuwe dag vol smaak en gastvrijheid.

Wie ben jij

Je bent een creatieveling en hebt een open, energieke en vriendelijke houding. Je bent 32-38 uur per week beschikbaar en hebt ervaring als Sous Chef. Daarnaast heb je ervaring in het plaatsen van bestellingen, hygiëne protocollen in de keuken en leiding te geven aan andere collega’s in de keuken. Daarnaast kan je ook in contact staan met de gast, dus is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je maakt deel uit van een hecht team, waarmee je nauw samenwerkt.

Wat bieden wij

  • Een inwerkprogramma en een buddy die voor jou klaar staat tijdens je onboarding;
  • Elke dag een heerlijk, variërend en gezond lunchbuffet waar je gebruik van mag maken;
  • Een DISC analyse en BLOEI en GROEI gesprekken samen met jouw leidinggevende, om jouw werkgeluk te bespreken en het door jou opgestelde GROEI-plan te bespreken, om jezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren;
  • Een uitdagende baan waarbij elke dag er anders uit ziet;
  • Vrijheid voor eigen inbreng en ontwikkeling;
  • Mogelijkheid tot deelname aan de ANW-hiaatverzekering
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een leasefiets, een sportabonnement en een vrijwilligersdag, een dag waarop jij IMPACT kan maken;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);
  • Last but not least; salaris en vakantiedagen conform Horeca CAO en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar Laura Estevez, Operationeel Manager, met je cv en motivatie.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd een e-mail sturen of bellen naar 06 – 15 90 86 98. Of kom een keer langs bij het Planetarium, onze deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!