Stagiair Receptie & Reserveringen

Wij zijn op zoek naar een betrokken en gedreven Stagiair Receptie & Reserveringen, voor minimaal 8 maanden, die het Planetarium Meeting Center komt versterken.

Wil jij je dagelijks bezighouden met gasten blij maken? Ben jij georganiseerd en vind het leuk om administratief werk te doen? En heb jij aanleg voor social media en marketing? Dan zoeken wij jou!

De functie

Als stagiair Receptie & Reserveringen ben je verantwoordelijk voor het hartelijk ontvangst van de gasten binnen de locatie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten wanneer zij vragen of verzoeken hebben. Je verstrekt informatie over de bijeenkomst, de ligging van de zaal en eventuele bijzonderheden. Je voert daarnaast uiteenlopende administratieve ondersteunende taken uit en ondersteunt operationele teams waar nodig.

Je werkt nauw samen met de afdeling reserveringen en maakt onderdeel uit van het commerciële team. Daarnaast zet jij je dagelijks in voor een open en warme bedrijfscultuur en zorg je voor een prettige werkomgeving.

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Congres locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met onze vitale en duurzame mogelijkheden, ruime Studio Planetarium , 13 multifunctionele zalen, restaurant Aarde, de VIT Lounge en de Studio Bar kunnen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events faciliteren van 2 tot 600 personen. Naast vergaderen, congressen en events kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen.

Als Green Key Gold locatie (met onder andere 100% klimaatneutraal aanbod op al onze vergaderzalen) dragen we graag bij aan een duurzame wereld. We maken gebruik van eigen biologische kruiden- en moestuin, 90% vegetarische producten in ons F&B aanbod en biologische wijnen in onze bar. We kiezen er ook voor om lokale en duurzame leveranciers te gebruiken en zijn daarom een partnerschap aangegaan met partners zoals de Verspillingsfabriek en Instock.

Uit passie voor gezondheid en welzijn hebben we onlangs een vitaliteitsconcept gelanceerd, genaamd VIT. Met het VIT-concept willen we een vitale vergader- en werkomgeving en ruimte voor iedereen creëren, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan ieders welzijn en welbevinden, inclusief dat van onze medewerkers. VIT is doorgevoerd in onze dienstverlening op locatie, te beginnen met het F&B-aanbod, een brainstormruimte voor groepsactiviteiten, wandelroutes naar het park, gezonde picknickmogelijkheden voor buitenpauzes en koud geperste sapshots om de energieniveaus van onze gasten een boost te geven.

Wie ben jij

  • Je bent sociaal, een makkelijke prater en vindt het leuk om gasten en klanten blij te maken;
  • Het onderhouden van relaties doe je op een duurzame manier;
  • Je bent een initiatief nemer, georganiseerd en kan overzicht houden;
  • Je bent bovenal vrolijk, stressbestendig en je hebt zin om er alles uit te halen!;
  • Je wilt graag ervaring opdoen binnen de MICE-branche;
  • Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding;
  • Een leuke baan met gezellige collega’s. We zijn een klein team, dus we kennen elkaar door en door. Met elkaar zorgen we voor een thuisgevoel voor elkaar, maar bovenal voor onze gasten;
  • Afwisselende werkzaamheden waarbij je de ruimte krijgt om zelf initiatieven te tonen en nemen;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Kijk jij er naar uit om bij Planetarium Meeting Center aan de slag te gaan? Ben jij enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd een e-mail sturen of bellen naar 020 – 651 85 85. Of kom een keer langs bij het Planetarium, onze deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!