Vergaderen in Planetarium,
100% vitaal en duurzaam

Vergaderen bij Planetarium Meeting Center is ronduit inspirerend. Neem uw collega’s of gasten mee naar onze indrukwekkende en prikkelende vergaderlocatie aan de rand van Amsterdam. Hier vindt u de energie en verhelderende ruimte voor uw vergadering, brainstormsessie of MT meeting.

  • 100% klimaatneutraal vergaderen

  • Break-out ruimtes voor diverse opdrachten

  • Vitale lunch en breaks

Wij begrijpen dat u vergaderen wilt combineren met welzijn. Vandaar dat ons meeting center perfect aansluit op uw wensen. Met een aanbod van een vitale en bewuste lunch, een groene omgeving en energieke activiteiten is Planetarium geschikt voor elke bijeenkomst. Twee uur, vier uur, acht uur en zelfs twaalf uur: alles is mogelijk. Met onze meeting services zorgen we ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt: onze volledig uitgeruste Meeting Kit, extra snel internet, draadloos printen, een notulist. U hoeft aan niets te denken, wij regelen het voor u.

Ontmoeten, inspireren, groeien

Uitkijken over het Gaasperpark tijdens een creatieve brainstorm. Wandelen over de slingerende paden terwijl u plannen maakt voor het komende kwartaal. Spraakmakend lunchen in restaurant Aarde tijdens die kennismaking met uw nieuwe klant. Planetarium Meeting Center is de plek voor succesvolle meetings en doelgerichte vergaderingen.

Wat gasten over ons schrijven

“Een prachtige locatie, goed aan te rijden of met OV te bezoeken. Ben onder de indruk van de catering: uitstekend verzorgd, mooie plek om buiten te zitten, supervriendelijk personeel en overheerlijke sapjes, brownies, gemberwater en groentechips. Heel mooi dat er veel biologische en vegan ingrediënten gebruikt zijn.”

KLM

“Wij hebben meerdere Lean Six Sigma trainingen gegeven bij Planetarium Amsterdam en zijn altijd erg tevreden. Vooral omdat alle voorzieningen en service altijd erg goed is. Dit is dan ook iets wat we van onze deelnemers in onze Green Belt en Black Belt trainingen terug krijgen. Dus we blijven hier zeker onze trainingen geven!”

Lean Six Sigma Company

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Een energieke omgeving
voor succesvolle vergaderingen

Verras uw cursisten met de meest inspirerende en vitale vergaderlocatie van Amsterdam. Organiseer uw vergadering in alle rust en midden in het groen. Planetarium Meeting Center verruimt blikken en opent ogen. De perfecte omgeving om kennis te delen en kennis op te doen.

De energie in en rondom onze vergaderlocatie in Amsterdam is overal voelbaar. Wellicht is het omdat binnen en buiten hier naadloos in elkaar overgaan. Vanuit vrijwel elke vergaderzaal en cursusruimte kijken uw cursisten uit over het groen van het Gaasperpark. De perfecte achtergrond voor succesvolle vergaderingen.

Maak die heerlijk groene omgeving ook vooral onderdeel van uw programma. Een verkwikkende yoga-sessie, een ontspannende wandeling of een verbindend teamspel in het park. De outdoor mogelijkheden zijn onbegrensd. Dat geldt overigens ook voor onze service en faciliteiten.

Meestgestelde vragen

Dat is mogelijk. Wij hebben een basic hybride meeting set aanwezig met een camera en speakerphone. Wilt u een compleet verzorgd hybride meeting met meerdere camera’s en ondersteuning? Dan maken wij graag een offerte op maat.

Ja, ons lunchbuffet is 90% vegetarisch. Daarnaast houden wij ook rekening met andere allergie of dieetwensen.

Ja, u kunt materiaal opsturen naar ons en dan zetten wij het klaar in uw zaal.

Dit betekent dat de CO2-uitstoot die veroorzaak wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Ja, al onze zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht.

Vergaderarrangementen,
slim en goed geregeld!