Get VIT with us!

VIT is een inspiratiebron voor levenskracht en energie die wij graag met jullie delen via ons platform en door middel van events. De overtuiging komt voort uit de inspiratie die we halen over bewegen, voeding en mentale kracht – Vitaliteit, oftewel VIT.

Onze pillars zijn Move, Mind & Soul. Daarbij zijn onze events opgesplitst in die categorieën:

  • Gezamenlijk bewegen voor VITheid
  • Verbindende netwerkevents met motiverende sprekers op het gebied van vitaliteit, voeding en soul.
  • Symposia en workshops om onze kennis te delen en jou te inspireren.

Ons doel is kennis delen, maar vooral te inspireren en vitaliteit toegankelijker te maken voor jou, de persoon die gezonder en vitaler in het dagelijks leven wil staan.

Wil jij ook vitaler, gezonder en sterker in het leven staan?

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste events!

Instagram

Event 1 – Park Sessie

Maandag 19 september, de eerste dag van de Vitaliteitsweek. Het was hét moment om een VIT event te organiseren. Samen met onze partners Roeselien Wekker en Justin van den Berg hebben wij met een enthousiaste groep onze vitaliteit een boost gegeven. Wij begonnen de ochtend met een yoga sessie onder leiding van Roeselien. Yoga helpt je om bewuster te worden van je lichaam en hierbij UIT je hoofd te komen en de signalen vanuit je lichaam beter te leren kennen. Na deze ontspannen sessie gingen wij aan de slag met ademwerk. Ademcoach Justin gaf aan hoe je adem als tool kunt gebruiken om in verbinding te staan met jouw innerlijke wijsheid.

Na de sessies stond er een vitale brunch op ons te wachten. Gezonde juices, frisse salades en gevulde wraps, alle gerechten om deze ochtend vitaal af te sluiten!

Het eerste event was dus een groot succes! Wil jij ook zo’n tof event meemaken? Blijf dan op de hoogte via onze socials.

Instagram

Onze partners

Roeselien Wekker

Roeselien Wekker is oprichter van Soul Stories Retreats & Academy. Samen met een team van experts ieder op het gebied van de drie-eenheid lichaam, geest & ziel,  brengt ze jou waar je wezen wilt en ook hoort te zijn.  Ieder bedrijf en ieder individu heeft zijn unieke DNA. Tegelijkertijd is ook elk mens in essentie gelijk, we zoeken verbinding met onszelf en het leven om ons heen. Wij van Soul Stories Academy & Retreats geloven dat met de juiste verhouding in vertrouwen, plezier en energie elke ambitieuze professional waarde kan toevoegen voor het grotere belang. Een samenspel dat jou als professional precies daar brengt waar jij ook hoort te zijn.

Soul Stories Academy verzorgt onder andere. masterclasses voor professionals die op zoek zijn naar meer verdieping en bezinning in dat belangrijke verhaal wat alles wat men ambieert in beweging zet. Jouw soul’s story blueprint storyline. Dat gaat over communicatie en presentatie, identiteit en innerlijke verbinding en het bloot leggen en (deels) oplossen van belemmerende overtuigingen.

Justin van den Berg

Justin van den Berg is professioneel ademcoach, holistisch life coach en ijsbad trainer. Oprichter en eigenaar van Primal Focus Cold Exposure sinds 2020. Het is zijn passie om jou te laten ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt. Om je de tools aan te reiken zodat je zelf verder komt, waardoor je dieper in verbinding komt te staan met de kracht van je ware natuur. Om dit te bereiken gebruik ik technieken als ademwerk, life coaching en blootstelling aan ijskoud water. Tijdens de ijsbad workshop leer je hoe je kunt ontspannen in een stressvolle situatie. De manier waarop we ademen is direct verbonden met hoe we omgaan met onze emoties, stress en ontspanning.

Ademwerk geeft ons ruimte en ontspanning om vastzittende emoties weer te laten stromen. De harmoniserende werking leert ons de taal van ons lichaam beter te verstaan waardoor we vrijer, gelukkiger en authentieker leven. Alles wat je moet weten zit al in je, uit het hoofd in het hart

Deel dit event met jouw connecties!