Zomer festival:
ontspannen en verzorgd

De gasten arriveren en bij de ingang van het festivalterrein worden zij welkom geheten en doorverwezen naar het terras. Hier staan onze medewerkers klaar met een reageerbuis cocktail en een puntzak met chili popcorn en/of groente chips.

Eenmaal op het terras verrassen wij de gasten met een ware festival locatie: verschillende foodstands, een gin- en tonic bar, een opblaasbaar zwembad, een rubberbootje in de vijver, strandballen, parasols, sfeerverlichting en verdere aankleding.

  • Diverse food stands

  • Indoor areas naar keuze
  • Hartverwarmende hospitality

Ervaren en beleven

Naast dat wij het restaurant en terras voor u gereserveerd hebben, zijn er ook 3 verschillende indoor areas beschikbaar voor u en uw gasten. Ga uit uw dak bij de Silent Disco en kies uw DJ (maximaal 2 keuzes), kom tot rust in de relax area, geniet van een massage door een professionele masseur of ga loungen in de hippie area welke is ingericht met zitzakken en een waterpijp.

Wat gasten over ons schrijven

“Het feest was tot in de puntjes geregeld. Bij de organisatie van het feest konden we alles loslaten en volledig vertrouwen op de kennis en kunde van het planetarium. Tijdens de voorbereiding is er goed meegedacht en is met goede suggesties gekomen om het feest tot een knalfeest te maken. Heerlijke hapjes en drankjes en een gezellige aankleding, een groot succes.”

DC Klinieken

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Spraakmakend culinair,
hemels genieten

Op het terras staat onze chef met zijn collega achter de barbecues om verschillende handzame gerechten voor u en de gasten te klaar te maken.

Gedurende de avond maken u en gasten onbeperkt gebruik van ons beperkt Hollands assortiment: bier van de tap, wijnen, frisdranken en vruchtensappen. Maar dit is uiteraard nog niet alles! Tevens vindt u ook onze gin- en tonic bar en een “special beer bar”op het terras.

  • Diverse food stands

  • Indoor areas naar keuze
  • Hartverwarmende hospitality

Meestgestelde vragen

Zeker, wij hebben al vele themafeesten georganiseerd en kunnen daarbij helpen.

Ja, wij kunnen een DJ of een band voor jullie regelen.

Ja dat is mogelijk. Daarvoor is een vergunning van de Gemeente Amsterdam nodig.

Ja zeker. Er zijn verschillende soorten activiteiten die wij kunnen combineren met een festival.

Uw mogelijkheden bespreken?
Neem direct contact op!