Een uniek groene trouwlocatie
voor jullie droomdag

Trouwen op een bijzondere en feestelijke plek, midden in het groen aan de rand van Amsterdam. Planetarium Meeting Center is dé officiële trouwlocatie voor onvergetelijke momenten en eindeloze herinneringen…Volledig omringd door het recreatiegebied Gaasperpark. 

  • Officiële trouwlocatie in Amsterdam

  • Unieke locatie in het groen en aan het water
  • Van intieme receptie tot groots feest

Trouwen in de buitenlucht recht onder de sterren? Of in onze prachtige ruime Studio geheel naar wensen gedecoreerd. Met een sprankelende receptie en een knallend feest. Jullie unieke dag, jullie unieke locatie!

De mooiste herinnering op een unieke locatie

Op deze bijzondere dag staat Planetarium Meeting Center helemaal voor jullie klaar. Bij trouwen horen persoonlijke wensen. Het is immers jullie dag. Alles is mogelijk, wij hebben de ideeën, faciliteiten en alle ruimte om jullie deze dag werkelijk onvergetelijk te maken. Juist voor jullie trouwdag geldt: the sky is the limit, zoals je dat van ons mag verwachten.

Wat gasten over ons schrijven

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

Culinaire smaakmakers
& spraakmakers

Een charmante brunch samen met de gehele familie, de trouwceremonie op ons zonnige terras aan het water, de receptie in Studio Planetarium of tussen de bomen in het park. Of wat dachten jullie van een grootse picknick met geruite kleden en manden vol culinaire verrassingen!

En dan ’s avonds: een diner in ons restaurant. Of een gezellige barbecue op de plek waar jullie ‘s middags zo stralend ‘ja’ zeiden? Aansluitend tot in de late uurtjes met alle gasten swingen op de beats van een DJ. Of toch liever een live band? De mogelijkheden zijn oneindig.

Meestgestelde vragen

Ja, wij kunnen een DJ of band voor jullie regelen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Neem direct contact op!