Het online antwoord op
je meeting uitdaging

Livestreams of hybride meetings zijn de oplossing om je publiek te bereiken of cursisten te trainen. En dankzij alle nieuwe mogelijkheden is het geen probleem om binnen jouw budget te blijven. Zolang je het doel van jouw bijeenkomst maar goed voor ogen hebt.

  • Zalen met voldoende natuurlijk daglicht

  • Een plug & play locatie voorzien van al je event wensen
  • Technische middelen en experts voor het live streamen van je congres

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor jouw doeleinden. Denk aan een online presentatie of livestream van je congres of een hybrid meeting voor een vergadering of training. Bekijk onze brochure voor hybrid meetings, online producties, livestreams en webinars.

Hybrid Meetings zorgt voor kansen & mogelijkheden

Met onze hybrid meetings pakketten ben je niet gebonden aan een maximale capaciteit van de locatie. Zo behaal je gemakkelijk je doelstelling met vergroot bereik. Kies uit de diverse livestream mogelijkheden van klein tot groot, passend binnen je budget. Tenslotte kun je je bijeenkomst laten opnemen om langere tijd gebruik van te maken.

Wat gasten over ons schrijven

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“In september 2020 hebben wij hier een presentatie over een verduurzamingsproject gehad waarvoor aanwezigheid in grote aantallen van belang was, terwijl een dag eerder de restrictie landelijk was afgegeven om met maximaal 30 mensen bij elkaar te komen. De medewerkers van het Planetarium hebben zeer goed met ons meegedacht en hebben de hardwarde geleverd om de presentatie met interactie zowel in de zaal als digitaal te kunnen aanbieden aan de toehoorders. Het was voor iedereen goed te volgen en de mensen thuis hadden praktisch het gevoel dat zij erbij waren. Voor deze moeilijke tijd rondom vergaderen/presenteren met grote aantallen mensen dus een ideale oplossing.”

Stichting Energiesprong Alliantie, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

Catering mogelijkheden

Normaal gesproken verwennen wij je gasten op locatie met heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een hybride livestream. Als broodpartner van Hartig.nl verzorgen wij ook externe catering in vorm van lunchboxen, borrelboxen of brownies!

  • Gezonde broodjes & salades in een broodbox
  • XL brownies door uw brievenbus, gemakkelijk lekker!
  • Borrelboxen voor je perfecte afsluiting

Hartig.nl levert haar producten in een duurzaam verpakte box voor de medewerkers van ieder bedrijf. Van diverse lunchboxen per persoon, tot een rijk gevulde lunchtafel met de B®oodschap. Hartig.nl biedt dé uitkomst om toch jouw gasten die thuis zitten te verwennen!

Meestgestelde vragen

Zeker. Als broodpartner van Hartig.nl verzorgen wij ook externe catering in de vorm van lunchboxen, borrelboxen of brownies. Hartig.nl levert haar producten in een duurzaam verpakte box. Hier kunt je een offerte aanvragen.

Bij Planetarium werken wij met het platform Zoom. Uiteraard kun je ook een ander platform gebruiken.

Ja, al onze zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht.

Dit betekent dat de CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door een bijeenkomst wordt gecompenseerd. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of the River project Karanata in India.

Jouw uitdaging met een expert bespreken?
Neem direct contact met ons op!