Business festival in een
unieke locatie in Amsterdam

Een locatie in Amsterdam die uw gasten inspireert en verwonderd? Nodig ze uit voor uw business festival bij Planetarium Amsterdam. Op onze locatie, in het hart van Nederland, brengen ruimte, rust en hartverwarmende gastvrijheid u de resultaten die u voor ogen heeft voor uw business festival. 

Geef uw festival de ruimte, beleef Planetarium Amsterdam. Ga voor het hoogst haalbare, reik naar de sterren: kies de ruimtelijkste locatie voor uw festival. Wanneer u op een festival bent is de sfeer toegankelijk voor een ieder, laagdrempelig en feestelijk. Dat is wat het business festival zo verrassend en bijzonder geschikt maakt om uw relatie dag, productpresentatie of netwerkbijeenkomst in onder te dompelen.

  • Ontvang tot 250 personen in Studio Planetarium

  • Verras uw gasten met een borrel en/of barbecue

  • Aankleding passend bij de stijl van uw bedrijf

Ongedwongen en verrassend

Wilt u naast het inhoudelijke programma ook entertainment bieden aan uw gasten? Denk dan bijvoorbeeld aan een photobooth; ook zakelijk in te zetten voor LinkedIn foto’s of een Champagnemeisje bij het ontvangst van de borrel. The sky is werkelijk de limit bij
Planetarium Meeting Center Amsterdam!

Wat gasten over ons schrijven

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

Eindeloze mogelijkheden in
Planetarium Amsterdam

Maak het festival zo groot als u wilt. Studio Planetarium, onze ruimtelijke meeting room biedt plaats aan wel 250 personen voor uw presentatie of congres. Of huurt u liever restaurant Aarde met eigen buitenterras en uitzicht over de groene omgeving van het Gaasperpark?

Een heerlijke plek om uw gasten te verrassen met een koud drankje of een heerlijke barbecue. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk om de uitstraling van deze dag geheel in stijl van jullie bedrijf te verzorgen.

  • Gelegen in het groen

  • Ervaren meeting & events experts

  • Hartverwarmende hospitality

Meestgestelde vragen

Ja, de locatie is toegankelijk voor minder validen.

Ja, er is een garderobe aanwezig.

Zeker! Van een kleine amuze tot aan een compleet verzorgd gangen diner. Alles is mogelijk!

Uw mogelijkheden bespreken?
Neem direct contact op!