Studio Planetarium,
een ruimtelijke ervaring

Stelt u zich eens voor: uw congres, event of seminar in een congreslocatie waar de mogelijkheden net zo onbegrensd zijn als het universum. Een ruimte die meebeweegt met uw wensen, die verwachtingen overtreft en die uw gasten meeneemt in uw moment.

Welkom in Studio Planetarium! Een evenementenstudio met sfeer, ruimte, daglicht en vooral veel mogelijkheden. De grootste zaal en absoluut een indrukwekkende plek voor uw congres of event. Hier beschikt u over alles om uw congres bijzonder en geslaagd te maken. Hoge plafonds, een ruim podium en alle faciliteiten om uw congres audiovisueel en technisch te ondersteunen. Oh, en misschien het meest opvallend: zeeën aan daglicht en rondom uitzicht op groen. Een inspirerende ervaring!

Ontmoeten, inspireren, groeien.

Uitkijken over het Gaasperpark tijdens een creatieve brainstorm. Wandelen over de slingerende paden terwijl u plannen maakt voor het komende kwartaal. Spraakmakend lunchen in een van de drie restaurants tijdens die kennismaking met uw nieuwe klant. Planetarium Meeting Center is de plek voor succesvolle meetings en doelgerichte vergaderingen.

Wat gasten over ons schrijven

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

Uw wensen, onze oplossingen

Studio Planetarium biedt in theater opstelling ruimte aan bijna 250 gasten. Gebruikt u onze gehele locatie liever exclusief voor uw congres? Dan bieden wij de ruimte aan 600 gasten. Kiest u voor een cabaret opstelling dan kunt u 135 gasten uitnodigen en zit u in debat opstelling dan kunt u maximaal 140 gasten meenemen. Uiteraard is elke andere opstelling mogelijk.

  • Natuurlijk en ruimtelijk in een groene omgeving

  • Capaciteit tot 250 gasten en 13 subzalen

  • Mogelijkheid om af te sluiten met een borrel of vegetarische BBQ

Studio Planetarium en onze mensen bewegen mee met uw wensen. Laat weten waar u aan denkt, dan maken we het samen mogelijk én onvergetelijk!

Meestgestelde vragen

Ja, onze collega’s helpen graag met het aansluiten van uw laptop. Wilt u de hele dag iemand aanwezig in de zaal die u volledig ondersteunt met de techniek? Ook dat kunnen wij regelen.

Ja, er is een registratiebalie voor de Studio aanwezig. Ook kunnen wij de registratie voor uw deelnemers verzorgen.

In de Studio passen maximaal 250 gasten.

Ja, wanneer u de Studio boekt, komt er vaak een aparte catering ruimte voor ontvangst, lunch en borrel.

Naast de Studio zijn er nog 13 subzalen waar u uiteen kunt gaan in groepjes.

Vergaderarrangementen,
slim en goed geregeld!