Altijd de juiste ruimte
met je gewenste opstelling

Ga voor groots en ruim of kies bewust voor intiem en compact. Hier kan het allemaal, want in Planetarium Amsterdam vormt elke ruimte zich naar je wensen. We hebben de capaciteit, daarmee heb je alle denkbare mogelijkheden.

  • 14 multifunctionele zalen
  • Klimaatneutraal vergaderen

  • Daglicht in overvloed en ligging in het groen

Maar liefst veertien ruimtes met afmetingen van 30 tot 205 m². Samen goed voor achttien flexibele en verrassende zaaloplossingen. In de grootste meeting room, onze Studio Planetarium, kun je zelfs tot 250 gasten uitnodigen. En welke ruimte, opstelling en arrangementen je ook kiest: we maken het samen bijzonder onvergetelijk!

Capaciteitenoverzicht Planetarium Meeting Center Amsterdam

Brainstorm room:
uniek & energiek!

Voor de meeste mensen betekent brainstormen: even rond de tafel zitten en ideeën uitwisselen. Maar brainstormen is meer dan dat. Brainstormen is een methode om via een andere benadering nieuwe en creatievere ideeën, aanpak en processen  te ontwikkelen.

  • Think outside the box!
  • Ontdek creatieve ideeën
  • Haal meer energie en inspiratie uit je brainstormsessie

Vernieuwde en creatievere ideeën ontwikkelen vraagt ook om een innovatieve ruimte. Onze brainstorm room is ideaal om samen met het team tot geweldige ideeën te komen. Door de speelse inrichting worden de gasten uitgedaagd om uit hun comfort zone te stappen en zo tot nieuwe creaties te komen.

Loop je tijdens een sessie vast, pak dan de blokken lego om het onderwerp vanuit een andere kant te ontdekken. Of maak even je hoofd leeg door een balletje te slaan op de minigolf set.

Services

Heb je vragen over onze locatie?
Neem contact met ons op!