Winter festival: winterse
gastvrijheid in een warm jasje

Bent op zoek naar eens iets anders voor het jaarlijkse kerstdiner of de Oud & Nieuw borrel? Bij Planetarium Amsterdam bent u op het juiste adres!

Met ons nieuwe concept “ Winter Festival” beleeft u een andere dimensie van een (kerst)feest of borrel. Wij zorgen voor de sfeer, aankleding en hartverwarmende service, u zorgt voor de winterse gezelligheid samen met uw collega’s.

  • Koek & zopie
  • Outdoor schaatsbaan
  • Kerstdecoratie en overige aankleding

Rockin’ around the Christmas tree

Kerstbomen, de kerstman, cadeautjes, (warme) drankjes en heerlijke hapjes: de eerste kerstviering heeft u bij ons al beleefd. De enige garantie die wij u niet kunnen geven is een witte kerst.

Wat gasten over ons schrijven

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

Nieuwjaarsborrel

Geen kerstfeest maar een borrel om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden? Geen enkel probleem! Ontvangst met Prosecco of Champagne, verschillende hapjes en amuses en natuurlijk niet te vergeten: olie- en krentenbollen, Hollands trots.

Of mag het wat spectaculairder en chiquer? Denk aan mooi opgedekte tafels, een heerlijk 2- of 3 gangen diner en een band die voor de muzikale invulling zorgt. Onze grootste meeting room is sfeervol ingericht, geheel naar uw wensen.

  • Koek & zopie
  • Outdoor schaatsbaan
  • Kerstdecoratie en overige aankleding

Meestgestelde vragen

Ja, wij kunnen de winterse sferen ook naar buiten brengen op ons eigen parkeerterrein of op het terras.

Zeker! Van een kleine amuze tot aan een compleet verzorgd gangen diner. Alles is mogelijk!

Uw mogelijkheden bespreken?
Neem direct contact op!