Ons paradepaardje, Studio Planetarium

Welkom bij Planetarium Meeting Center, waar zakelijke bijeenkomsten samenkomen met een vleugje natuurlijke pracht. Gelegen te midden van het weelderige groen van het Gaasperpark, bieden wij een unieke ervaring voor jouw evenementen behoeften.

Ons paradepaardje, Studio Planetarium, is een ware parel in ons aanbod

Deze ruime evenementen studio biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op de groene omgeving, maar ook een overvloed aan mogelijkheden. Met hoge plafonds en een ruim podium is Studio Planetarium perfect geschikt voor grootschalige congressen, presentaties of andere evenementen die een indrukwekkende locatie vereisen. Hier vind je alle faciliteiten die nodig zijn om jouw bijeenkomst audiovisueel en technisch te ondersteunen, waardoor je de vrijheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten terwijl wij zorgen voor de perfecte setting.

Wat kenmerkt Studio Planetarium?

Eén van de opvallendste kenmerken van Studio Planetarium is het overvloedige daglicht dat de ruimte binnenstroomt, waardoor een verfrissende en inspirerende sfeer ontstaat. Het uitzicht op het omringende groen voegt nog meer toe aan de algehele ervaring, waardoor deelnemers zich kunnen verbinden met de natuurlijke schoonheid om hen heen terwijl ze zich richten op hun zakelijke doelen.

Combineer Studio Planetarium voor dé ultieme beleving

Maar de voordelen van Studio Planetarium beperken zich niet tot deze ene ruimte alleen. Het is naadloos te combineren met onze subzalen, waardoor je de flexibiliteit hebt om jouw evenement op maat te maken en aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw gasten. Of je nu op zoek bent naar kleinere break-out-ruimtes voor workshops of seminars, of juist behoefte hebt aan extra ruimte voor netwerkmogelijkheden, onze 13 multifunctionele zalen bieden precies wat je nodig hebt.

Meer dan alleen een locatie

Bij Planetarium Meeting Center streven we naar meer dan alleen een locatie voor jouw evenement. We streven naar een partnerschap dat jouw visie tot leven brengt en jouw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes maakt. Met onze vitale en duurzame benadering van evenementenplanning en onze uitgebreide faciliteiten, garanderen wij een ervaring die verder gaat dan de traditionele normen.

Dus waar wacht je nog op?

Stap binnen in Studio Planetarium en laat je inspireren door de ruimte, het daglicht en de mogelijkheden die voor je liggen. Bij Planetarium Meeting Center creëren we samen jouw perfecte evenement!