Planetarium Meeting Center Amsterdam en Dopper gaan verder voor water met gloednieuwe Dopper Water Tap.

Er gaan dagelijks nog steeds miljoenen wegwerpwaterflesjes over de toonbank. Als we zo doorgaan, komt naar schatting tegen 2040 jaarlijks in totaal 27 miljoen ton plasticafval in onze wateren terecht. Het is tijd om het anders te doen, ook bij Planetarium Meeting Center in Amsterdam. Daarom maken we met trots bekend dat we een van de launching partners van de gloednieuwe Dopper Water Tap zijn.

Uit onderzoek blijkt dat mensen het hervullen van hun waterfles bij openbare watertappunten onhandig vinden. Als launching partner sluiten we ons aan bij Dopper’s strijd tegen plasticvervuiling. Onze gezamenlijke ambitie is het veranderen van de manier waarop we water drinken. Met deze tap, specifiek ontwikkeld om gedrag te veranderen, kunnen we het tij tegen plasticafval keren en van tappen de nieuwe norm maken voor jou, onze medewerkers en klanten.

Bij Planetarium Meeting Center willen we dat elke druppel telt, en dat kunnen we met deze nieuwe Dopper Water Tap voor elkaar krijgen. Elke tap wordt geleverd met een inzichtelijk dashboard waarop te zien is hoe vaak hij is gebruikt en de impact die wij als organisatie maken in de strijd tegen plasticafval.
Laten we de manier waarop we drinken veranderen, en laten zien dat we verder gaan voor water.

Het Planetarium Meeting Center is met haar recent gelanceerde en doordachte duurzaamheidsbeleid, zoals de VIT movement, een van de koplopers in onze branche. Daar dragen wij vanuit onze duurzaamheidsgedachte graag aan bij.”

Om nog meer impact op het gebied van duurzaamheid te maken op onze vitale én duurzame locatie en onze gasten te stimuleren zijn wij erg blij met de dopper tap. De vraag is altijd geweest “Hoe kunnen wij onze gasten nog meer bieden dan ruimte en hartverwarmende service? En hoe kunnen wij op een verantwoorde en duurzame manier bijdragen aan milieu impact en welzijn? Door een launching partner te zijn, en mee te doen aan deze “movement of sustainable frontrunners” dragen wij op een leuke manier bij om single use plastic tegen te gaan en zo onze gasten dagelijks te inspireren.” Aldus Marcha Workel, directeur Planetarium Amsterdam.

We nodigen je graag uit om de nieuwe Dopper Water Tap te ontdekken. Probeer hem zelf uit!

Planetarium Meeting Center is trots een van de launching partners te zijn van Dopper’s volgende grote golf: De Dopper Water Tap. Met het iconische ontwerp, slimme technologie en positieve impact op plasticafval gaat de Dopper Water Tap gedrag veranderen en bijvullen makkelijk, leuk en vanzelfsprekend maken. Ontdek het zelf en laten we samen de manier waarop we water drinken veranderen.

De Dopper Water Tap werd gisteren feestelijk in Naturalis onthuld door Dopper-CEO Virginia Yanquilevich in het bijzijn van honderden aanwezigen, waaronder launching partners Alfa Accountants, Auping, Blooming Hotel, de Bijenkorf, Circl (ABN AMRO), Jaarbeurs, NHL Stenden en Onemeeting.com.