Zilveren Award “Beste Trainingslocatie van het jaar 2018”

De afgelopen maanden heeft #teamplanetarium onder leiding van onze voormalige directeur Arthur Hagenbeek er alles aan gedaan om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen met als doel om  de verkiezing “Beste Trainingslocatie van het jaar 2018” te winnen. Onze gasten konden via de website hun stem uitbrengen op verschillende soortgelijke bedrijven door het hele land en deze beoordelen op ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Ons team heeft daarom ook in deze periode hun uiterste best gedaan om het onze gasten naar hun zin te maken en ze een warm en welkom gevoel te geven. Natuurlijk met het doel dat onze gasten op ons zouden stemmen!

Regiowinnaar

Alle stemmen die uitgebracht waren in de periode 1 september tot en met 31 oktober telden voor de regionale awards. Het was dan ook een spannend moment toen we begin november een envelop kregen van Brinkman Media Group, organisator van het Meetings Business Event. Het harde werken in de eerste periode van de verkiezing had zich beloond: ”Van harte gefeliciteerd! Bij deze willen wij u mededelen dat u winnaar bent van Regio West!”. Hoe fijn is het om erkenning te krijgen van je gasten voor het goede werk wat je doet en voor de service die je verleent! Met name de vaste trainers en docenten die onze locatie regelmatig bezoeken leefden helemaal met ons mee. Nog twee maanden te gaan: #teamplanetarium was vastberaden om voor goud te gaan! Winners focus on winning. Losers focus on winners!

De tijd vliegt voorbij: november … en voor je het weet is het alweer december! Dit waren ook drukke maanden voor Planetarium Meeting Center. In de laatste week van december namen wij ook afscheid van Arthur Hagenbeek, die vanaf januari het Planetarium zal verruilen voor het Berghotel in Amersfoort. Ons team mocht daarom ook genieten van een welverdiende kerstvakantie van twee weken!

Zilveren Award

Maandag 21 januari jl. was het dan zover: de prijsuitreiking van de MEETINGS® Awards tijdens het Meetings Business Events 2019. Dit is hét jaarlijkse congres voor alle MICE-professionals in Nederland en Vlaanderen en werd gehouden op Landgoed ISVW in Leusden. Tijdens deze uitreiking werden verschillende prijzen uitgereikt in de volgende categorieën:

Beste Congreslocatie van het jaar
Beste Evenementenlocatie van het jaar
Beste Trainingslocatie van het jaar
Beste Vergaderlocatie van het jaar
De presentatie van het event lag in handen van Hans Kazan en het thema dit jaar was “Groei”. Tijdens het event waren er motiverende speeches van diverse sprekers: Kees de Jong, Maaike Vrenken en Erik Pekel. Het was een mooi samenzijn met gelijk gestemde mensen uit dezelfde branche die allen hetzelfde doel hebben: het verzorgen van een succesvolle, zakelijke ontmoeting van de klant!

En dan het moment suprême: de prijsuitreiking van “Beste Trainingslocatie van het jaar 2018”: een delegatie van Planetarium Meeting Center Amsterdam en Onemeeting zat gespannen in de zaal af te wachten. Hans Kazan: ”En de Zilveren Award voor Beste Trainingslocatie van het jaar 2018 gaat naar … Planetarium Meeting Center Amsterdam!” Natuurlijk waren we even stil, #teamplanetarium ging immers voor goud! Maar vol trots liepen voormalig directeur Arthur met onze nieuwe directeur Mark van Rooijen naar het podium om de prijs in ontvangst te nemen.

Arthur Hagenbeek en Mark van Rooijen nemen de Awards in ontvangst
uit handen van presentator Hans Kazan.

Via deze weg willen wij een ieder die op ons gestemd heeft bedanken voor uw steun. Dit was het eerste jaar dat wij aan deze verkiezing hebben meegedaan. En aangezien het thema van het event groei was, motiveert deze Zilveren Award het gehele team om het komende jaar meer dan ons best te blijven doen. Het komende jaar zal Planetarium Meeting Center Amsterdam naast trainingen en vergaderingen, zich ook meer focussen op bedrijfsfeesten en –festivals.

Tot slot willen wij via deze weg onze voormalig directeur Arthur Hagenbeek bedanken voor de mooie jaren die wij samen met hem hebben gehad. Wij wensen je veel succes met je nieuwe baan als directeur bij Het Berghotel in Amersfoort. En via deze weg willen wij ook onze nieuwe directeur Mark van Rooijen heel veel succes wensen! Wij hopen dat je je weg hier bij Planetarium Meeting Center zal vinden en dat we samen met jou deze locatie nog mooier en succesvoller kunnen maken! Ook in 2019 gaat #teamplanetarium voor GOUD!

“A winner is a dreamer who never gives up” – Nelson Mandela