Planetarium Meeting Center Amsterdam ondergaat rebranding en lanceert de nieuwe website

Planetarium Meeting Center Amsterdam heeft de afgelopen maanden koers gezet naar een verfrissend en vitaal concept. Naast het verfrissende vitale aanbod en de rebranding, is het nu tijd om de nieuwe website te lanceren. Meer passend bij het nieuwe Planetarium, en ook een aparte pagina voor het vitale concept, VIT – waarbij gasten vitale activiteiten en bijeenkomsten kunnen boeken.

De vraag is altijd geweest: “Hoe kunnen wij onze gasten nog meer bieden dan ruimte en hartverwarmende service? En hoe kunnen wij op een verantwoorde en duurzame manier bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid? Door deze doorontwikkeling heeft het Planetarium Meeting Center niet stilgezeten en steekt de branding van Planetairum Meeting Center in een nieuw jasje.

Missie
Het is onze missie om bij duurzame locaties uit de regio te horen en zijn met een Groenbalans en Greenkey Keurmerk op weg naar een duurzame, vitale maar ook 100% klimaatneutrale toekomst.

Als Planetarium blijven wij altijd geloven dat de Sky the Limit is en pakken we elke mogelijkheid tot aan de sterren en daar voorbij!