Wij kunnen niet wachten om u weer (online) te mogen ontvangen!

Zodra de piek van het Corona virus tot het niveau gedaald is dat Nederland voorzichtig weer in bedrijf gaat, moeten we met z’n allen op zoek gaan naar ‘het nieuwe normaal’. Tot die tijd gaat alles online en virtueel.

Wellicht bent u momenteel al aan het nadenken over de eerste bijeenkomst die u weer fysiek wilt organiseren.  Maar hoe boekt u nu een locatie die geheel aansluit bij uw wensen, zonder dat u in deze lockdown op bezoek gaat bij een potentiële locatie? In dit blog vertel ik u graag meer over de mogelijkheden van een virtuele rondleiding.

Tijdens deze rondleiding leidt de Meeting Expert u door de locatie: u proeft de sfeer en voelt of u en de locatie bij elkaar passen.

Een goede voorbereiding is belangrijk, u wilt namelijk straks aan het einde van de virtuele rondleiding weten of de locatie aansluit bij uw wensen. Daarom is het handig om van te voren na te denken waar uw behoeftes liggen en wat u graag wilt zien en weten.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  1. Hoe ziet de locatie eruit en wat kunt u verwachten qua ruimtes? Voorafgaand mailen wij u graag een plattegrond van de locatie toe.Zo kunt u zien uit welke verschillende ruimtes de locatie bestaat en bent u zich bewuster waar de ruimtes zich bevinden.
  2. Waar moeten de ruimtes voor u aan voldoen? Denk hierbij aan daglicht, verlichting, akoestiek en ligging van de ruimte in de locatie. Maak voor uzelf een wensenlijstje die u met de Meeting Expert doorneemt.
  3. Hoe is de bereikbaarheid naar de locatie voor u en uw deelnemers met de auto en het openbaar vervoer? Zijn er bijzonderheden waar rekening mee gehouden dient te worden
  4. Wat zijn de hybride of livestream mogelijkheden voor deelnemers die vanuit huis, kantoor of een andere locatie aan willen sluiten
  5. Welke hygiëne maatregelen worden genomen in de locatie?

Natuurlijk hopen wij dat u na uw virtuele rondleiding met één van onze Meeting Experts enthousiast bent geworden over onze locatie. Wij gaan graag voor u aan de slag met een offerte voor uw aankomende fysieke bijeenkomst. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat alles conform de meest actuele richtlijnen van de overheid en het RIVM plaats vindt.

Planetarium Meeting Center Amsterdam helpt u graag verder om uw bijeenkomst succesvol te maken!

Met vriendelijke groet,

Marita van Gulik